Луцькі парки восени. ФОТО

Луцькі парки восени. ФОТО
Осінь ‒ пора різнобарв’я: лише восени навколишність ‒ зелено-багряна, лише восени дерева стоять яскраво-жовтими їжаками. І лише восени, попри загальну захаращеність луцьких парків, туди все одно «тягне»: походити, послухати, повдихати, подумати.

Фото двох парків Луцька опублікував у мережі фотограф Тарас Маркін.

На розміщених світлинах ‒ парки на вулиці Потебні та біля університету Україна. Автору вдалося оминути неприбрані зони і показати красу осені.

Як відомо, парк, розташований у 40-му мікрорайоні Луцька, перетворили у сміттєзвалище, адже у місті ніяк не можуть визначитися, хто ж має прибирати його. Заступник луцького міського голови Святослав Кравчук у вересні зазначав, що цю територію не можна назвати «парком» або «сквером». «Меланжевий немає відповідного статусу. Тому прибирати його, на сьогодні, ми не можемо», ‒ розповів Кравчук.

З парком на вулиці Потебні схожа ситуація: парку у власності СНУ імені Лесі Українки. Інколи студенти влаштовують там толоки, проте місцеві мешканці не дуже дбають про чистоту зони.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарно, але дивлячись на такі чудові фото виникає питання на що дивляться всі ті контролюючі органи такі як інспекція екологічна і муніципальна дружина коли дозволили довести до такого смітника таку красу
Відповісти
написано в сто разів краще ніж показано на світлинах, обробка жахлива, композиції нуль, зато по модному підписано хфото )
Відповісти
В кожного різні смакі, автор показує фото з своєї сторони, оригінальні кольори ти і вживу побачити можиш! А вот добавивши яскравості,вийшло дуже гарно!
Відповісти
вийшло дуже гарно!?
як яскравість? ти про що? ці світлини неможна нікому показувати, бо в людей буде рак очей!
Відповісти
а де парк на 40-м? 100 лет там не был
Відповісти
Вже показали, тепер чекаємо наслідків!
Відповісти
ЖАХ!!!!!!!!!!!!! Навіщо обробляти фотки і виставляти пейзажі такими,якими вони не є??????? Навіщо перебільшувати з кольорами??? Чи то хвора фантазія чергового геніального фотохудожника?
Відповісти
петьо, кожен бачить посвоєму.
сходи до окуліста.
Відповісти
а Петьо не думав, що я їх роблю такими якими б хотів бачити ?
Мені, наприклад, не подобається ця сірість, неприбраність у нас в місті тому і роблю місця на фото яскравішими, чистішими.
Відповісти
треба петьо в той парк ввечері зводити)
Відповісти
Неподобається, промовчи собі, завідуй молчя як кажуть!
Сфотографуй краще!
Відповісти
Класно,мені подобається!!!!
Відповісти