Голова Волинської облради хоче від журналістів гостріших питань

Голова Волинської облради хоче  від журналістів гостріших питань
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович хоче, щоб журналісти були активнішими на публічних заходах у облраді.

Про це він заявив під час свого виступу в рамках Другого громадського форуму «Місцевий депутат - відповідальний представник громади», що відбувався у Луцьку у середу, 23 жовтня.

Войтович зазначив, що він завжди готовий бути відкритим перед журналістами: «Я жодного разу за 3 роки роботи не крився перед журналістами».

За його словами, Волинська обласна рада робить все, щоб бути відкритою перед громадськістю Волині. «Протягом трьох років жоден керівник Волинської обласної ради не провів жодного заходу без журналістів», - заявив Войтович.

Посадовець пояснив, що інколи очікує від медійників більшої кількості і гостроти запитань. «Я прошу журналістів задавали на заходах більше питань, я прошу журналістів задавати гостріші питання», - додав голова облради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як гостріших? Він на одній з так званих перс-конференцій сказав, що любить, "коли журналісти пишуть про природу і красивих людей", а тут такі кардинальні зміни. Дволикий янус.
Відповісти
ах ти ж й...твую ма..ь!!!!лукавство
Відповісти
ким він працював при ющенку..і ким зараз працює..що таке совість..про честь не питайте-він слуга президента..як і колєгі діпломати(саквояжі)..

Відповісти
Останні новини
Голова Волинської облради хоче від журналістів гостріших питань
23 жовтень, 2013, 14:04