Волинянин-учасник «Х-фактору» та «Нової Хвилі» в Києві пече кренделі. ФОТО

Волинянин-учасник «Х-фактору» та «Нової Хвилі» в Києві пече кренделі. ФОТО
У київському пивному ресторані Red Queen встановили новий рекорд країни - спекли найменший крендель в Україні.

Поборотися за звання рекордсмена прийшли співачка Тетяна Піскарьова зі старшою донькою Настею, телеведучий Микита Добринін з дружиною Євгенією, відомий автогонщик і музикант Олексій Мочанов, співачка Тоня Матвієнко, зірка шоу «Х-Фактор» Олег Кензов, молода виконавиця Таня Берк, а також представник України на «Новій хвилі» Аркадій Войтюк, - пише Story.

Спочатку зіркам запропонували повправлятися у створенні одного великого кренеделя. Керувавв процесом шеф-кухар ресторану Ілля Демківський. Під його керівництвом зірки замісили тісто, виклали кренделя на величезній деці і відправили його в духовку.

Коли справа підійшла до виготовлення найменшого кренделя, робота стала індивідуальною. Змагаючись один з одним, кожен намагався перевершити самого себе і зробити наймініатюрніший і найвишуканіший крендель. Вироби з тіста нагадували ювелірні прикраси. Процес був дуже довгим і копітким.

За результатами вимірювання експертами найменший крендель виготовила дружина телеведучого Микити Добриніна - Євгенія. Саме її випічка довжиною 1,3 сантиметри була внесена до Книги рекордів як наймініатюрніша в історії України, а переможницю удостоїли офіційним дипломом.
До речі, саме Микита Добринін передбачив, що переможе дівчина.

Решта учасників отримали дипломи та солодкі призи. Крім того, всім довелося з'їсти і міні-випічку власного приготування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Войтюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
піар таким способом...
Відповісти
Останні новини
Кличко: Я йду в президенти
24 жовтень, 2013, 16:57
Волинянин-учасник «Х-фактору» та «Нової Хвилі» в Києві пече кренделі. ФОТО
24 жовтень, 2013, 16:30