На Волині рух маршрутки відновлять, якщо знайдеться перевізник

На Волині рух маршрутки відновлять, якщо знайдеться перевізник
Маршрут «Луцьк – Жидичин» через село Небіжка винесуть на черговий конкурс на приміських та міжміських маршрутах.

Таку відповідь дав голова Волинської ОДА Борис Клімчук на депутатське запитання Анатолія Грицюка, – йдеться на сайті Волинської облради.

Депутат Анатолій Грицюк звернувся до голови ОДА Бориса Клімчука і начальника управління інфраструктури та туризму Леоніда Кирильчука щодо відновлення автобусного маршруту «Небіжка – Озерце – Жидичин». Мовляв, через його відсутність люди, які мешкають у цих населених пунктах не можуть вчасно дібратися до місця роботи.

Як зазначено у відповіді губернатора Волині, транспортне сполучення сіл Жидичин та Озерце із Луцьком забезпечується функціонуванням наступних маршрутів: «Луцьк – Озерце» через село Кульчин, який здійснює 8 оборотних рейсів щодня, «Луцьк – Клепачів» та «Луцьк – Озерце», який також робить 8 оборотних рейсів щодня.

«Враховуючи, що транспортне сполучення з містом Ківерці до міста Луцька забезпечено стовідсотково (автобуси сполученням «Ківерці – Луцьк» курсують з інтервалом в 5-10 хвилин), Ківерцівську райдержадміністрацію зобов'язано організувати роботу з проведення конкурсів на перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування, що не виходять за межі району, у тому числі по маршруту «Небіжка – Ківерці», – йдеться у листі-відповіді.

«Маршрут «Луцьк – Жидичин» через Небіжку буде винесено на черговий конкурс груп оборотних рейсів на приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування. При виявлені бажаючих перевізників обслуговувати даний маршрут, оформлення тимчасового дозволу на перевезення пасажирів по цьому маршруту буде здійснено терміново», – відповів Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоріше би щось вирішили, через день їжджу у Небіжку, і шкода тих людей і дітей які в таку погоду чемчикують через поля...
Відповісти
А я, що говорила!
То тільки балачки та відмахувальні листи!!!
От якби любий Клімчук покурсував 9км в обхід чи 6км пішочком на роботу, то не тільки маршрут з"явився, і дорога злітною полосою стала б!!!
Скільки уже тих перевізників змінювалось. А скільки люди без маршрутки були - більше як пів року). Перевізник, який був перед цим возив людей поки був заробіток (влітку багато охочих їздили цим маршрутом, бо до Озера доїжджали купатись), впав заробіток - той немає чого їздити, собі в убиток? Держава нічого не погашає.
Охочих перевізників на цей маршрут немає і навряд чи буде, держава повинна якось заохотити перевізника, або ж примусово додати цей маршрут кожному маршруту Луцьк-Ківерці хоч раз у день завернути у Небіжку.
А люди встають о 5.00 год, щоб дістатись пішачком чи на ровеликах на роботу. Старші або сидять вдома, або пів дня телепають пішочком.
Дай Боже, щоб скоріш з"явився той перевізник, який за місяць-другий цих жителів знову не кине!
Відповісти
Не рентабельний маршрут до Небіжки!
заробляють тільки водії! а самому перевізнику нічого не залишається крім відповідальності і поломаного автобуса...
А заробітку не було як літом так і осінню...
Відповісти
Влада набиває кишені та зробить собі високий рейтингА з перевізників хоче зродити дурнів ,щоб працювали задарма!
Відповісти
Останні новини
На Волині рух маршрутки відновлять, якщо знайдеться перевізник
25 жовтень, 2013, 18:54