Багатодітну матір з п'ятьма судимостями пошкодували

Багатодітну матір з п'ятьма судимостями пошкодували
У Волинській області зловили і засудили на рік в'язниці незвичайного злодія – багатодітну матір.

У жінки п'ять судимостей та п’ять дітей. Свого часу вона була членом банди шахраїв, а останнім часом займалася крадіжками гаманців у пасажирів маршруток, пише «Сегодня».

«Рік тому вона звільнилася з тюрми, де відсиділа 4 роки за шахрайство у складі злочинного угруповання. Заради дітей взялася за кишенькові крадіжки. Так, скориставшись неуважністю чоловіка в маршрутці , вкрала з внутрішньої кишені його піджака гаманець з 370 гривнями та посвідченням пенсіонера. А потім прямо на зупинці в Луцьку витягнула з сумки іншого пасажирки гаманець з 1 тис. гривень», - розповідає прес-секретар волинської міліції Оксана Блищик.

Як додали у міліції, на суді жінка визнала свою провину. Обкрадені нею громадяни, мабуть , пошкодувавши серійну злодійку та її дітей, уклали з нею мирову угоду, після чого суд засудив горе- матір до року в'язниці з випробувальним терміном.

Якщо протягом року злодюжка попадеться на злочині, її відправлять до в'язниці. У найближчі дні їй готуються пред'явити підозри ще у двох кишенькових крадіжках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Багатодітну матір з п'ятьма судимостями пошкодували
26 жовтень, 2013, 08:20