На ковельських дорогах знайшли дев'ять недоліків

На ковельських дорогах знайшли дев'ять недоліків
У Ковелі за 20 днів перевірки доріг, вулиць та залізничних переїздів ДАІ та комунальники знайшли 9 недоліків.

"У поле зору працівників ДАІ потрапили дороги державного і територіального значення: М–19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече; Т–0311 Седлище – Камінь – Каширський – Ковель – до а/д М–19 – Колодяжне – Локачі – Горохів до а/д Н – 17 та дороги районного значення", - повідомили у прес-службі волинської міліції.

У районі створили комісії в складі представників дорожньо-комунальних та інших зацікавлених організацій, які здійснювали заходи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.

Насамперед фіксувалися недоліки в утриманні вулично-дорожньої мережі, а також зверталася увага на стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності тощо), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення абощо.

Особливу увагу приділяли облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху.

"За неналежне утримання вулично-шляхової мережі на відповідальних осіб було складено 2 адміністративних протоколи, видано 2 приписи та 9 вимог щодо усунення виявлених недоліків. Відповідну інформацію скерували в органи прокуратури, міську та районну ради. Окрім того, внесли пропозиції щодо необхідності включення до міських та районних бюджетів на наступний рік фінансування заходів щодо покращення дорожніх умов і вдосконалення організації дорожнього руху", – розповів начальник відділу ДАІ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергій Долінко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги, ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.