Після школи Кварцяного стану хорошим футболістом, – гравець «Волині»

Після школи Кварцяного стану хорошим футболістом, – гравець «Волині»
Тренування «Волині» тривають по три години, але такі навантаження виправдані, бо після школи Кварцяного можна стати хорошим футболістом, – вважає захисник луцької «Волині» Дмитро Задерецький.

Футболіст розповів про те, як опинився у команді «хрестоносців» та поділився цікавими фактами із тренувального процесу під керівництвом Віталія Кварцяного, - пише Брутальний футбол.

Зі слів захисника «хрестоносців», він з 9-річного віку грав за «Десну». «Потім в 13 у Харків переїхав, далі рік на області грав у Чернігові, а потім агент привіз до дублю «Волині», а там старався і потрапив у першу команду, зараз намагаюся завоювати місце в стартовому складі», – розповів Задерецький.

Гравець зазначив, що до Віталія Кварцяного не було страшно їхати. «Стану хорошим футболістом після його школи! Воно того варте!», – додав він.

У Луцьку за два роки футболіст вже адаптувався. «Та вже звик тут. Я орендую квартиру, живу сам», – зазначив Дмитро Задерецький.

Розповів футболіст і про те, як відбувається процес тренувань «Волині». «У бронежилетах бігаємо (сміється - прим.). Плюс тренування по 3 години, просто ніг не відчуваю, завжди втомлююсь, виходиш на поле, а у тебе після 2 ривків сил немає», – зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задерецького захисником щось ніхто не бачив!:)
Відповісти
Останні новини
Після школи Кварцяного стану хорошим футболістом, – гравець «Волині»
27 жовтень, 2013, 17:28