Росія обнесла кордон з Україною колючим дротом

Росія обнесла кордон з Україною колючим дротом
Російські прикордонники побудували огорожу з колючого дроту на кордоні з Україною біля території Луганської області.

Жителі прикордонних областей нововведенням не задоволені, адже в багатьох українців є родичі в прикордонних селах з російського боку, і раніше вони могли фактично без перешкод їх відвідувати. Тепер перейти на той бік кордону стало значно важче, ‒ пише ТСН.

За інформацією російського телеканалу ІРТА, РФ і Україна раніше домовилися про створення спрощеного пропускного пункту для жителів прикордонних районів в Луганській області, однак проект так і не був реалізований через брак фінансування.

Російські ЗМІ пов’язують такі зміни з бажанням України підписати угоду про асоціацію з ЄС. Росія раніше неодноразово критикувала ці плани, пропонуючи Україні стати повноправним членом Митного союзу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай москалі того дрота собі до дупи сі встромлять
Відповісти
Це позитивний момент.
Відповісти
Україну продовжують дерибанити. Попадемо в Європу - будемо міняти "справжню їжу" і навіть сало на гмо із ЄС... Чорноземи, які і так в більшості пустують, здаватимемо в аренду франції та іншим. Нехай травлять нас своїми пестицидами про яких тільки їм і відомо. Для прикладу пошукайте інформацію про польский завод Кромберг що у Нововолинську. Дивна-дивина там відбувається на околицях міста... точніше, там куди вітер дує. А взагалі-то, слово громадянина України, для чиновників нічого не значить. Ти ніхто і звати тебе ніяк, на жаль.
Відповісти
Такого заводу у Нововолинську немає, ти дебільцю. Твоя комуністична морда ніяк не зрозуміє, що ми ще не в ЄС, а гімна свого маємо вище шиї. Ти там був? Що людей лякаєш страшилками сімоненіна. Бля, вас дебілів всі в один вагон треба зібрати і намолену васи Рассєю вивозити!
Відповісти
Я в назві допустив помилку. Завод Кроношпан. О-да)) В нас європа жде!
Відповісти
Ти хоча б зайшов під своїм "ніком"! Волинь повинна знати такого всезнайку, як ти ;-D
Відповісти
нехай загородять себе парканом і заллють бетоном
Відповісти
Я не здивуюсь, якщо Лукашенко теж колючкою проведе кордон. Ми ж скоро будемо Європейцями, трясця його матері, хоча самі ж в центрі тієї Європи!
Відповісти
Особисто мене, цілком влаштовує щоб москалі чи Білоруси обгородилися від нас колючкою, Україна на цьому зекономить))). Водночас, отримати вільний доступ в'їзду до ЄС, а тим більше вступ до союзу - це тільки плюс для всіх. А заперечувати це можуть лише люди які крім Білорусі чи Росії так ніде більше і не були.
Відповісти
у Лукашенка до росії дуже помінялась думка,і в гіршу сторону,він взагалі подумує про вихід із митного союзу(читай новини світових змі а не рашу і нашу заангажовану прессу)
а на рахунок їжі то купую тільки італійську ковбасу сировялену з м"яса а не хтозна з чого,і сир справжній і по ціні нижчій як наше гівно в два рази, тільки купувати треба не в наших магазинах,там нічого спільного з європейськими продуктами і в помині нема
європа не їсть гівна,вони слідкують за своїм здоров"ям...
Відповісти
Молодці, москалів менше буде тікати до України. А то з голодухи і бухалова вони десятками тисяч сюди їдуть.
Відповісти
Козолупа, никто из "москалей" как ты выражаешься, в Украину тысячами не валят
все с точностью до наоборот - с голодухи вы прете сюда)
Відповісти
Пів Моски вже мусульмани, ще відсоьків 30 - казахи, узбеки, таджики і а решта 10 - москалі. Яка Росія? Там народ рускій мре від водки, якби вам видір куди їхати жити в Рассєю чи у Фінляндію, певно рванули б до високих стандартів, а не до протих?
Відповісти
деточка, во-первых, украинцы и русские - все одно - славяне..и история государств неразрывна, если ты занешь школьный курс истории)
но тебе, как я погляжу уж очень хочется стать прихвостнем Европы - тебе и флаг) что вступление в ЕС сможет тебе дать именно тебе, что ты так рвешь свою жопу?
а уж, если сравнивать на уровне более глобальном, то агропром украины не настолько развит, чтобы тягаться с европой)(прописные истины)...ознакомся для начала с уровнем жизни стран ЕС и их доходами населения...Украина будет не в состоянии восполнить эту нишу... в итоге тебя ожидает твоя зарплата в размере 1,5 тыс грн,( ну самый потолок 2 тыс, если тебе повезет) - при вполне европейских ценах)) удачи!
Відповісти
Москва і Пітєр от вам вся росія,там далі повний алєс**дєц
Відповісти
По-моему, такая ситуация характерна для любого государства, в том числе и для Украины - Киев, может еще пара городов наберется)
А что касается Волыни, мне тебя порадовать нечем - эта область в ряде с некоторыми, считается одной из самых бедных в Украине, как по уровню развития, так и по уровню жизни... поэтому твое сравнение не совсем адекватно
Відповісти
Останні новини
Росія обнесла кордон з Україною колючим дротом
28 жовтень, 2013, 10:20