Лучанці продали лаваш із цвіллю

Лучанці продали лаваш із цвіллю
В одному з луцьких супермаркетів жінці продали лаваш із цвіллю.

Із проблемою на Гарячу лінію ВолиньPost'у звернулася лучанка Ольга Дудач.

Як розповіла жінка, у неділю, 27 жовтня, із нею сталася неприємна ситуація. В одному із супермаркетів у мікрорайоні ДПЗ у Луцьку вона вирішила купити лаваш. Також жінка розповіла, що дата виробництва, зазначена на упаковці, – 26 жовтня.

«Розгорнули, а там страшенна цвіль», – зазначила Ольга Дудач.

З її слів, у супермаркеті пояснили, що чорний слід – не цвіль, а слід від бляшки, на якій випікали лаваш. Окрім того, як розповіла жінка, працівниця магазину додала, що продукт – не їхнього виробництва, а постачається з іншого підприємства.

«Коли хотіли повернути, нам в лице сказали, що це не цвіль, а вимазане від бляшки... Абсурд», – зауважила жінка.

«Далі немає сенсу розбиратись і псувати собі нерви. Віддали їм товар і сказали, нехай самі їдять. Ось таке обслуговування постійних клієнтів», – підсумувала Ольга Дудач.

ВолиньPost не називає супермаркет, де жінка купила лаваш, адже у Ольги Дудач немає доказів того, що проданий товар був неналежної якості. Але оскільки проблема є, то хочемо поінформувати читачів, як діяти в такій ситуації.

Як пояснив начальник Держінспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг, у разі придбання неякісного товару, потрібно звернутися до Інспекції і написати заяву, в якій і вказати обставини такої ситуації.

Окрім того, за словами Смоленга, до заяви треба додати й розрахунковий документ із торговельного закладу, де було б вказано найменування придбаного неякісного продукту.

«Ми відправляємо заяву в центральний орган Держспоживінспекції України, вони дають згоду на перевірку торговельного закладу, і ми їх перевіряємо», – розповів Іван Смоленг.

«Ми перевіряємо продукцію, можемо взяти на лабораторне дослідження. І у разі підтвердження продажу неякісного товару притягуємо до відповідальності представників супермаркету, який реалізовував товар», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: споживач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото бiльше купуйте чужу кухню.
Зроду украiнцi не iли цього.
Відповісти
До чого тут національна кухня? Рос3,14дяйство виробника от і все.
Відповісти
Це ВОПАК на Київському майдані, вже не одноразово бачив там зіпсований лаваш
Відповісти
В одному із супермаркетів у мікрорайоні ДПЗ
Відповісти
Смоленг забув сказати, на лабораторне дослідження вони можуть взяти інший аналогічний продукт з магазину, але ні в якому разі не той, що купив споживач.
Відповісти
Сколько раз просят писать названия магазинов,опять ху написали думайте!!!Приняли закон о платежах в магазинах терминалами,вчера наш край Видродження 18 терминалы приказали жить,платите наличкой!!! Все исполняют закон бл??? В какую Европу нас пустят лохов???
Відповісти
Ото сенсацію знайшли на Волиньпості поцьволий лаваш продали! А те, що біля 60% підроблених ліків, більше половини ковбас не мають натурального м"яса, в молоці хрін-зна що і т.д., то того не бачать. Нас травлять як тараканів, просто живучі ми. Може лаваш поцвів, бо консерванту забули сипнути. Он сири поцьволі з Франції возять і продають за грубі гроші, може це такий сорт того лавашу?
Відповісти
ну от ви не можете назвати що це за магазин, чи мені завтра зайти в їх філіал і купити з тієї ж партії продукт?
якщо не називаєте магазин, то навіщо це все писати?
і це не перший раз таке вам пишемо!
Відповісти
Останні новини
Лучанці продали лаваш із цвіллю
28 жовтень, 2013, 13:20