У Луцьку здають в експлуатацію будинок-довгобуд. ФОТО*

У Луцьку здають в експлуатацію будинок-довгобуд. ФОТО*
У Луцьку здають в експлуатацію будинок-довгобуд на вулиці Чернишевського, 114,а

Довгобуд по вул.Чернишевського, 114а здається в експлуатацію. Компанія, що стала інвестором у завершальний етап будівництва та документального оформлення проводить розпродаж квартир, що не встигли набути господарів. Про це йдеться у повідомленні «Першої Волинської будівельної компанії»

Не дивлячись на всі випробування кризою, не завжди надійними партнерами, фінансовими труднощами, забудовник радує своїх клієнтів новими квартирами.

А пропозиція досить приваблива. Цегляний будинок на 6 поверхів має ліфт, систему автономного опалення.

У квартирах - металопластикові енергозберігаючі вікна, стяжка на підлозі та стартова штукатурка на стінах, а також, розводка електрики, радіатори та котли опалення, лічильники.

Стіни утеплені екологічним матеріалом, що забезпечує необхідне тепло взимку та бажану прохолоду влітку.



Житловий комплекс розташований в затишному районі за 15 хвилин від центру міста, з надзвичайним краєвидом.

Поблизу є гіпермаркети «Наш край» та «Нова лінія», школа, дитячий садок, маршрутна зупинка – усі зручності для комфортного проживання.

Детальніше про можливість придбати квартиру у житловому комплексі "Затишний" - за телефонами (0332) 29-25-46, (050) 378-75-43, (067) 361-42-96

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого вікна всі не вставили? Класний район, іду в чергу ставати
Відповісти
Газовщики - молодці! Завжди своїми трубами портять фасади будинків. Невже труби обов'язково мають йти по фасаду? Цікаво за кордоном так само?
Відповісти
Ага, закордоном всі труби, комунікації і т.п. проводять до підвальних приміщень, тбт все під землею... в нас ще довго будуть використовувати радянські норми і стандарти.
міські будинкі з трубами і всякім комукаційним лайном на фасаді- це терпимо, а от будиночкі приватні, поза містом з трубами, ящиками РГП та лічильниками ел. енергії і газу- це повна порнографія. це як мінімум три ящикі на стіні на видному місці+ труба ЖОВТОГО кольору.
Відповісти
Здають в експлуатацію не означає що здадуть.
Відповісти
... тільки три поверхи по дорозі загубили !!! так як будинок 9ти поверховим планувався,а не черговою потворою на лиці міста,зліпленою на швидкоруч,щоб грошенят трохи відбити !!! але ж,як гарно заливають про комфорт і зручність ... молодці !!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку здають в експлуатацію будинок-довгобуд. ФОТО*
28 жовтень, 2013, 14:42