Волиняни підтримали мітинг підприємців у Львові

Волиняни підтримали мітинг підприємців у Львові
Підприємці та «чорнобильці» з п’яти західних областей зібралися у Львові у день Захисника Вітчизни, щоб гуртом захистити власні права.

Підтримати справедливі вимоги львів’ян приїхали представники громадських організацій з Тернополя, Вінниці, Хмельницька,Івано-Франківська та Луцька.

Протестуючі вимагали на офіційному рівні закріпити мораторій на контролюючі перевірки, скасувати єдиний соціальний внесок, повернути фіксований патент та не допустити ухвалення закону про внутрішню торгівлю.

Мітинг відбувся перед Львівською ОДА. Незважаючи на вітер та сильний дощ, який безперервно йшов під час акції, учасники соціального протесту невпинно, аби їх почули чиновники з теплих кабінетів, розповідали про всі діяння влади, які вивели їх на цей протест.

У виступах Ірини Касьян з Вінниці, Ігоря Метлюха з Івано-Франківська, нашого земляка Костянтина Байчука з Луцька та багатьох інших виступаючих відчувалась біль за реальний стан речей, який не лише губить малий та середній бізнес, а й залишає у злиднях тисячі людей, які самі організували собі роботу, щоб вижити у скрутний час.

До мітингувальників звернулась народний депутат, голова профільного комітету ВР Наталія Королевська, яка закликала всіх об’єднатися в боротьбі за свої права.

У зверненні, яке на цьому мітингу було ухвалено, вимагається від чинної влади зупинити дію «драконівського» рішення Конституційного суду щодо регулювання «у ручному режимі» соціальних виплат та щоб уряд дотримувався соціальних гарантій перед чорнобильцями та афганцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо там Королевська, то там захистом прав підприємців чи кого б то не було і не пахне ... Готується до виборів.
Відповісти
Останні новини
Волиняни підтримали мітинг підприємців у Львові
27 лютий, 2012, 09:53