Луцький депутат хоче взяти в оренду футбольне поле

Луцький депутат хоче взяти в оренду футбольне поле
Депутат Луцької міськради Микола Дендіберін хоче взяти в оренду футбольне поле «Піонер» у Луцьку.

Про це він заявив під час засідання постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Луцькради 28 жовтня, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Тож, першим у порядку денному обговорили питання щодо господарського стану футбольного поля.

Як повідомив заступник голови комітету з фізичної культури та спорту міської ради Юрій Волинець, футбольне поле «Піонер» в луцькому Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки через складну фінансову ситуацію – у занедбаному стані і не є придатним для занять спортом.

«Вивчається питання щодо закладання коштів у бюджет міста на наступний навчальний рік», - резюмував Юрій Волинець.

Окрім того, посадовець додав, що там здійснили комплекс робіт. Зокрема, депутат міської ради Микола Дендіберін почав певний об’єм робіт – на полі укріпили огорожі, зняли шар ґрунту.

Саме Дендіберін і висловив намір взяти в оренду цей футбольний об’єкт й довести його до належного стану. Наразі ж поле має статус земельної ділянки для облаштування там відповідного спортивного об’єкту.

Голова комісії, депутат Павло Данильчук запропонував присутнім, аби на засіданні комісії у грудні свої пропозиції щодо футбольного поля подали всі сторони, щоб спільно вирішити питання. Члени комісії озвучену пропозицію підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"... футбольне поле «Піонер» в луцькому Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки через складну фінансову ситуацію – у занедбаному стані і не є придатним для занять спортом"...
Я думаю це тонкий намёк на оренду тому кому треба та зміну в майбутньому призначення земельної ділянки і побудови якогось розважального комплексу. Місце якраз те що треба і там де треба...
Відповісти
Що ,кабак нема де поставити?
Відповісти
Якби там аквапарк забахали на усю територыю ото було б круто!
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат хоче взяти в оренду футбольне поле
28 жовтень, 2013, 17:19