Ющенко похизувався дітьми. ФОТО. ВІДЕО

Ющенко похизувався дітьми. ФОТО. ВІДЕО
Третій Президент України Віктор Ющенко привів на світський захід двох своїх доньок та 9-річного сина.

Під час благодійної вечірки він розповів, як відганяє кавалерів від старшої доньки та що збирається робити для одруження сина Андрія, ‒ пише ТСН.

За словами Віктора Ющенка, його діти добре навчаються у школі. «Декілька позицій не вистачає до самого високого рівня», ‒ похизувався він. А його 9-річний син Тарас зізнався, що його улюблений предмет – фізкультура. Старшу доньку від Катерини – 14-річну Софію-Вікторію ‒ Ющенко називає своєю леді.

Дівчина розповіла, що її улюблений предмет – історія, а вільний час вона проводить із тваринами, які живуть у Ющенків вдома. Хлопця у Софії, за словами Віктора Ющенка, поки немає. «Мітлою відганяю», ‒ пояснив він.

Під час благодійного заходу разом із родиною також була присутня 13-річна донька Ющенків ‒ Христина-Катрін. Проте, вона інтерв’ю не давала.

А от від ідеї самому засватати старшого сина – 27-річного Андрія ‒ Ющенко уже готовий відмовитися. «Цю дорогу топтатиме тільки він. І це тільки його рішення», ‒ сказав Віктор Ющенко.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження, що Ющенка знову готують до президентської кампанії аби він вчергове зрадив і відібрав голоси від Тягнибока як він це зробив на минулих виборах
Відповісти
виродок показав свій виводок.....
Відповісти
Кому цікавий цей виродок разом зі своїм виводком. Нехай краще напишуть коли він переїде з державної дачі. Саакашвілі це зробив зразу.А ці рцки "які нічого не крали" ніяк не можуть покинути державну дачу. Напевне думає ще раз обдурити народ.
Відповісти
з Юлею сидіти, "гарант" довбаний.Так знеславитись та ще й на люди виходити - позор нації.
Відповісти
Останні новини
Ющенко похизувався дітьми. ФОТО. ВІДЕО
28 жовтень, 2013, 18:43