У Ківерцях створили перший квартальний комітет

У Ківерцях створили перший квартальний комітет
Мешканці будинків, розташованих на п'яти вулицях міста Ківерці, створили квартальний комітет "Приозерний".

Дозвіл на створення об'єднання громадян 25 жовтня дала Ківерцівська міська рада, - повідомили у прес-службі Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН.

Квартальний комітет діятиме на території вулиць Дружби, Наливайка, Пархоменка, Молодіжна та Промислова.

Мешканці вказаної території міста Ківерці вирішили об’єднатись для покращення благоустрою на території, де вони проживають, визначати першочергові локальні проблеми, доносити їх до міської влади та контролювати вирішення актуальних питань.

"Таким чином, Ківерці яскраво демонструють прогресивне бачення мешканців відносно того як мають розвиватись громади і території, де вони проживають", - кажуть в прес-службі Асоціації.
Інформаційну та методичну підтримку створення квартального комітету "Приозерний" надавав Ресурсний центр для ОСН у місті Луцьку, який продовжуватиме консультаційний супровід новоствореного ОСНу. Спеціалісти Ресурсного центру кажуть, що охоче надаватимуть експертну підтримку при створенні та організації діяльності ОСН у Луцьку та інших населених пунктах Волинської області.

Довідка

Ресурсний центр для ОСН у Луцьку створили в межах проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Створення умов для нового якісного рівня діяльності ОСН у м. Луцьку», що реалізується при фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження» та інформаційній підтримці Всеукраїнської асоціації сприяння самоорганізації населення.

Графік роботи Ресурсного центру: понеділок, субота 09:00-14:00, вівторок-п’ятниця із 09:00-17:00; телефон для довідок: (0332) 78-59-52. Адреса: м. Луцьк, вул. Глушець 49.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ківерцях створили перший квартальний комітет
29 жовтень, 2013, 07:39