Кварцяний не хоче розчаровувати фанів

Кварцяний не хоче розчаровувати фанів
Підтримка фанів дуже важлива для гравців "Волині", особливо перед матчами з донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо", - каже головний тренеру луцького команди Віталій Кварцяний.

Клубна прес-служба запитала у нього про наступні поєдинки у Луцьку проти "гірників" та "біло-синіх".

"Не буду критися – ці поєдинки будуть дуже складні. Враховуючи, що ми граємо вдома, матчі двічі важливі. Не хочеться розчаровувати вболівальників, а самі гравці хочуть відчувати підтримку своїх прихильників. У нас на заході України не так багато клубів залишилося, які грають у Прем'єр-лізі. Навіть якщо команда займає не дуже високе місце, її варто підтримати і у важку хвилину, а не тільки у період слави та перемог", - мовив тренер.

Також він висловився щодо результату матчу його підопічних з ФК "Севастополь", який, нагадаємо, лучани програли з рахунком 2:1.
"Футбол – це спорт, гра… Вона непередбачувана. Я був дуже розчарований, бо мені просто в голові не вкладалося, як ми не виграли цей поєдинок. Ще ніколи в моєму тренерському житті стільки гольових ситуацій команда не реалізувала на виїзді. Зараз нас критикують дуже сильно - і за цей матч, і за попередній програний поєдинок "Говерлі", - каже тренер.

"Важко дорікнути у бажанні команді, тим більше, що ви бачили – якщо раніше ми дуже важко створювали моменти, то в Севастополі їх було більш, ніж досить. Справа за реалізацією. Настільки ми захопилися тим, щоб забити, що наразилися на гол у власні ворота. Необов`язковий гол. Вийшло так, що українські гравці наробили помилок в захисті і пропустили, а легіонери з атакуючої ланки не допомогли партнерам, не підстрахували їх і не забили з чудових позицій", - додав Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
програють і будуть на дні таблиці
Відповісти
Дадуть бій шахті. Волинь вперед!!
Відповісти
Люди прийдуть і багато, але подивитись на зірок Шахтаря, а потім і Динамо, але ніяк не на "Волинь"!:)
Відповісти
Останні новини
Кварцяний не хоче розчаровувати фанів
29 жовтень, 2013, 08:23