Дем’яненко розповів, хто із гравців його не влаштовує

Дем’яненко розповів, хто із гравців його не влаштовує
Головний тренер «Волині» Анатолій Дем’яненко розповів про можливі зміни у складі команди та на кого із гравців він розраховує передусім напередодні початку чемпіонату.

Про це стало відомо з інтерв’ю з тренером, розміщеному на сайті ФК «Волинь».

За його словами, його не влаштовує гра Майа Гобера.

«Ми перевели у дубль Гобера. Він наразі не влаштовує мене. У моїй схемі побудови гри я не бачу цього виконавця», – зазначив він.

«А взагалі в обоймі – 22-23 гравці, з них буду вибирати найоптимальніший склад. На деяких позиціях у нас дуже висока конкуренція, але саме вона робить сильнішими і кожного гравця, і всю команду», – додав тренер.

Позитивні відгуки у Дем’яненка про Євгена Павлова та Ванче Шикова.

«Будемо підтягувати Павлова – здібний хлопець, Добре, що повністю оклигав після ушкоджень Шиков. Він на перший матч прилетить до Дніпропетровська після товариського матчу збірних Македонії і Люксембургу. «Волинь» їде туди у середу, де готуватиметься до гри із «Олександрією» два дні», – зазначив він.

Щодо Майкона, на якого, нагадаємо, розраховує бразильський клуб «Атлетіко Можі дес Крузес», то тренер розповів, що наразі з гравцем він веде переговори.

«Ми вели і ведемо перемовини із ним. Наразі Майкон гравець «Волині», контракт із яким закінчується через півроку. Але зауважу, що в цьому питанні дотримуюся такої точки зору: якщо гравець має намір піти, йому суто психологічно важко грати на попередньому рівні», – висловився Дем’яненко.

За словами тренера, навесні команду підсилять деякі гравці.

«Стовідсотково можу сказати по македонцю Душану Савічу, українцях Сергію Пилипчуку і Миколі Наконечному, хоч останній і зможе допомогти нам хіба у квітні, бо отримав серйозну травму. Як ви знаєте, із «Металістом» домовлено про оренду Романчука та Шарпара, хоч я вважаю, що, якщо вони гратимуть пристойно, згодом слід вести розмову про викуп трансферу, адже тренерам легше працювати із гравцям, що мають із клубом контракти».

«По воротарю Шеліхову, захисникам Кравченку, Насонову та Шандруку питання узгоджується, але чекати вам залишилося недовго – день-два (сміється)», – додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.