Губернатор Волині «з хорошим настроєм» поїхав до міністра фінансів

Губернатор Волині «з хорошим настроєм» поїхав до міністра фінансів
Позитивні результати роботи управління Міндоходів Волині будуть чудовим аргументом для розмов про «грошове підкріплення» для області у Міністра фінансів Юрія Колобова.

Про це заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час розширеного засідання колегії ГУ Міндоходів Волині 29 жовтня.

Губернатор Волині зазначив, що має зустрітися з очільником Мінфіну Юрієм Колобовим для обговорення «звичайних» речей, як от «грошове підкріплення» для області. Мовляв, у цьому контексті доречною буде інформація про позитивну роботу Міндоходів в області, яка стане «аргументом» для такого регіонального лобізму.

«Це хороший аргумент. Ми ж стараємося. І за це я щиро вдячний», – зазначив Борис Клімчук. Очільник Волинської ОДА додав, що через це їде до Колобова «з хорошим настроєм».

Так, за словами начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Ігоря Сінгаєвського, за 9 місяців 2013-ого вдалося зібрати до загального фонду держбюджету 661 мільйон гривень платежів і виконати тим самими план Міністерства на 97,9%.

Як розповів Сінгаєвський, не виконали міністерські показники лише Володимир-Волинська та Луцька ОДПІ. При чому недобір останньої – 15,9 мільйона гривень.

Загалом же начальник ГУ Міндоходів в області зауважив: «Нам є чим звітувати перед країною, ми гарно відпрацювали за цей період».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Губернатор у липні 2002-го з гарним настроєм їхав до перезидента Кучми. Назад він повертався вже ніким, а за місяць поїхав в "заслання" в маленьку країну. На цей раз так може не трапитись: не буде другої частини - заслання.
Відповісти
Недолугий "спецексперт"! Єх подивився б я на вас, якби іншого варяга поставили б начолі області! Ох як би ви співали...!!! Бог вам судья!!!
Відповісти
не смішіть про виконання - якби не репресії була б дірка від бублика за Луцьку ОДПІ можна "порадіти"так тримати
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині «з хорошим настроєм» поїхав до міністра фінансів
29 жовтень, 2013, 14:58