Нардеп з Волині каже, що заяви радника Путіна – дешевий трюк Кремля

Нардеп з Волині каже, що заяви радника Путіна – дешевий трюк Кремля
Заява радника президента Росії Сергія Глазьєва про порушення Україною договору про дружбу з Росією є дешевим трюком, - вважає народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів (на фото).

«Це типовий і давно апробований політичний трюк, який використовує Росія у відносинах з іншими країнами упродовж століть, намагаючись когось вкотре залякати», - цитує нардепа партійна прес-служба.

«Як свідчить історія, договори з Росією не варті паперу, на якому вони підписані. Українці ще з середини XVII століття змогли переконатися наскільки підступною і зухвалою є політика Москви, і наскільки цинічно вона плює на міжнародне право... У Договорі про дружбу... напевно, вже не залишилося жодної статті, яку би не порушила Російська Федерація. Тому крокодилячі сльози путінського лакея Сєргєя Глазьєва не повинні вводити в оману світове співтовариство», – зазначив Анатолій Вітів.

Народний депутат наголосив, що попри наявність Договору, Росія тривалий час демонструє своє відверто вороже ставлення до України, втручається у її внутрішню політику та продовжує розглядати нашу державу як свою колонію:

«Російська Федерація у відносинах з Україною послідовно порушує принципи взаємної поваги, суверенної рівності, територіальної цілісності, застосовує економічні та інші способи тиску, зазіхає на право народів вільно розпоряджатися своєю долею, втручається у внутрішні справи, не дотримується прав людини та основних свобод, порушує права українців на своїй території», - зауважив він.
«Росії давно пора перестати красти українську історію та вказувати, що нам потрібно робити. А путінській свиті треба зрозуміти просту істину: Росія як імперія неминуче йде до свого розвалу і вже ніколи не стане великою світовою державою. Всі потуги Кремля відтермінувати цей закономірний незворотний процес є марними. Бо всі колоніальні імперії розпадались. Аналогічна доля чекає і на Російську Федерацію», – додав свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
петеушнику Вітіву високих матерій! Він дотепер слабо орієнтується - де різьба ліва, а де права...
Відповісти
Вітів як був " королем параш " так і залишився .
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині каже, що заяви радника Путіна – дешевий трюк Кремля
29 жовтень, 2013, 15:55