У Нововолинську збудують новий базар

У Нововолинську збудують новий базар
У Нововолинську планують збудувати новий продовольчо-речовий ринок – він постане в районі колишньої шахти № 4 замість нинішнього в центрі міста.

Про це повідомляє служба інформації ВОДТРК.

Новий базар хочуть збудувати на зміну нинішньому центральному ринку, який, за словами чиновників, «уже не відповідає сучасним вимогам життя».

«Для багатьох він став місцем праці, можливістю заробити копійчину на хліб насущний. Проте умови, створені для купівлі-продажу, м’яко кажучи, тут не найкращі. Є претензії санітарної, ветеринарної, пожежної та інших контролюючих служб міста», - зазначали на черговому засіданні виконкому Нововолинської міської ради.

Але найголовніша біда сьогоднішнього ринку – його розташування. Госпрозрахунковий ринок, площею в 2 га, розташований майже у центрі Нововолинська в оточенні житлових будинків. До всього, ринок перенасичений торговими місцями.

«На тій обмеженій площі, яку він займає, тісняться майже 1250 контейнерів. Він уже давно не відповідає санітарним нормам і правилам техніки безпеки», - справедливо кажуть чиновники.

Торік на нарадах 18 разів розглядалося питання про роботу міського ринку. Чотири таких наради проведено вже цього року. Влада сподівається на інвестора, щоб нарешті збудувати новий ринок.

Влада переконана, що без базару потерпатимуть не лише мешканці Нововолинська, а й покупці з приміських сіл, які постійно скуповуються в місті.

«Центральний госпрозрахунковий ринок – підприємство динамічне. Воно повинно постійно розвиватися, вдосконалювати свою роботу, надавати якісні послуги населенню», – зазначив міський голова Віктор Сапожніков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську збудують новий базар
27 лютий, 2012, 13:50