Фірми члена виконкому виграли черговий тендер

Фірми члена виконкому виграли черговий тендер
Фірми члена виконавчого комітету Луцької міської ради Віктора Чорнухи отримають 16,5 мільйона на будинок культури, школу і дитсадок.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», ‒ пишуть Наші гроші.

ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» отримає 1,67 мільйона гривень на реконструкцію дитячо-юнацької спортивної школи з влаштуванням паливної.

Єдиним допущеним конкурентом на торгах з різницею 0,16% було ТОВ «Маневичіагробуд», яке заснували Велерій Політило ‒ начальник оперативного управління Головного управління Міндоходів у Волинській області, якого призначили на посаду 14 жовтня, ‒ Людмила Політило й Андрій Сопронюк ‒ депутат Маневицької райради від фракції ВО «Батьківщина».

Замовник відхилив дешевшу на 0,20 мільйонів гривень пропозицію ПрАТ «Рембудуправління ‒ Вишків-АТ» через претензії до документів, зокрема відповідна довідка не містила інформації про наявність матеріально-технічної бази; вид договірної ціни не відповідав зазначеній у документації конкурсних торгів. Окрім того, була виявлена невідповідність об’ємів робіт технічному завданню.

Ще два підряди на 14, 89 мільйона гривень дісталися ТОВ «Житлобуд-2». Із них 6,15 млн грн. коштуватиме капітальний ремонт дитсадка у селі Колодяжне. Тут мають замінити двері, підлогу, зробити теплоізоляцію покриттів на горищі, внутрішнє опорядження, прокласти побутові мережі, замінити сантехніку. На території садка мають відремонтувати тіньові навіси, замінити покриття доріжок, встановити лавки й урни, озеленити й обгородити територію.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Пересувна механізована колона №19» Петра Гордійчука з різницею пропозицій 0,8%.

Ще 8,73 мільйона гривень піде на реконструкцію будинку культури. Техзавданням передбачені ремонт перекриттів, перекладання стін, облаштування побутових мереж, монтаж освітлення і пожежної сигналізації, мощення доріжок і тротуарів, встановлення лавок, висадка дерев і кущів. Єдиним конкурентом на торгах було ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» з різницею пропозицій 0,7%.

На цьому тендері замовник також відхилив пропозицію ПрАТ «Рембудуправління ‒ Вишків-АТ», дешевшу на 1,55 млн грн. Йшлося знову про претензії до документів. Зокрема, що довідка не містить інформації про наявність матеріально-технічної бази, а також через невідповідність об’ємів робіт пропозиції технічному завданню.

Нині основним власником «Житлобуду-2» є його багаторічний керівник Леонід Стефанович. Однак до середини 2012 року 51% фірми належало ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Ці дві фірми регулярно розігрують тендери між собою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Своя сорочка ближча до тіла.
Відповісти
Останні новини
Фірми члена виконкому виграли черговий тендер
01 листопад, 2013, 14:21