Інформація про педофілів у Луцьку виявилася «качкою»

Інформація про педофілів у Луцьку виявилася «качкою»
Повідомлення про банду педофілів, про яких писали у соцмережах лучани, вже з’являлися в інших містах України і Литви та спростовувалися місцевими правоохоронними органами.

Нагадаємо, мешканці Луцька поширюють в інтернеті портрети, намальовані від руки, двох чоловіків, яких звинувачують в педофілії.

Утім, таке ж повідомлення раніше цього року з’являлося і в інших ЗМІ та неодноразово спростовувалося.

Після подібних публікацій у січні 2013-ого року мешканцями Донеччини, у Горлівському МВ УМВС у Донецькій області зазначали, що ця інформація є неправдивою і помилковою, – пише Горлівська правда.

Вже восени цього року такі ж попередження про «банду педофілів», які нападають на дітей у різних містах Латвії, з’явилися і у цій країні, – пише Apollo із посиланням на Kasjauns.

Однак, державна поліція Латвії закликала жителів не реагувати на це повідомлення.

«Поліція не поширювала цей текст і фотороботи. Швидше за все, це чийсь безвідповідальний і злий жарт. Аналогічний текст і фото рік тому були опубліковані в Росії – тоді батьків попереджали про банду педофілів в околицях Магнітогорська. Місцева міліція також розповсюдила заяву-спростування, а фотороботи можливих злочинців також не мали нічого спільного з педофілами», – йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Інформація про педофілів у Луцьку виявилася «качкою»
01 листопад, 2013, 22:02