Україна сміливо «огризнулася» на газові погрози Росії

Україна сміливо «огризнулася» на газові погрози Росії
Якщо "Газпром" продовжить формально ставитися до відносин з Україною в питаннях газу, то Київ припинить страхувати російських колег у питаннях транзиту газу до Європи.

Про це повідомив віце-прем'єр України Юрій Бойко, - повідомляє Gazeta.ua.

"Якщо брати суто партнерські відносини з російськими колегами, то ми завжди страхували їх в пікові періоди, коли було важливо зберегти транзит газу до Європи. І "Газпром" за рахунок нашої підтримки виконував свої контрактні зобов'язання", - сказав Бойко.

"Ми вже їм плече своє не підставимо, тому що якщо буде формальний підхід з їхнього боку, такий же формальний підхід буде і з нашого боку також", - підкреслив віце -прем'єр.

Нагадаємо, 29 жовтня голова правління "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що Україна поки не оплатила постачання газу за серпень у розмірі $882 млн.

На селекторній нараді у прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва він запропонував "найближчим часом розглянути питання про передоплату, авансові платежі, як це і передбачено в контракті".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: газ, Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
луцьк вже вибори пройшов, попу підставляти не вперше...
Відповісти
Ну не хоче "наш старший брат" їсти наш сир,наш "Рошен",ну і ПРАПОР ЇМ В РУКИ!!! І тут їм НЕ ПІДСТАВЛЯЙТЕ ПЛЕЧЕ,НЕ ДАВАЙТЕ ЇМ ВСЕ ЦЕ КУШТУВАТИ!!! ХАЙ КУПЛЯЮТЬ ВСЕ ЦЕ у китайців,корейців(північних), монголів,африканців...МАЙТЕ СВОЮ,НАЦІОНАЛЬНУ ГОРДІСТЬ ТА САМОПОВАГУ!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Прорвемся)
Відповісти
Останні новини
Україна сміливо «огризнулася» на газові погрози Росії
02 листопад, 2013, 18:03