У луцькій мерії передумали реконструювати проспект Волі

У луцькій мерії передумали реконструювати проспект Волі
Проспект Волі цього року реконструювати не будуть – відкладуть, принаймні, до наступного.

Про це заявив 27 лютого Луцький міський голова Микола Романюк під час розширеного засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

За словами мера, він «добре подумав» і вирішив, що реконструкцію проспекту варто відкласти щонайменше до наступного року.

«Я раніше був впевнений, що проспект треба зробити – і все. Адже там навіть тротуару немає, а тільки напрям руху. Але відкладемо це до наступного року, а цього, мабуть, зробимо кілька інших вулиць», - заявив мер.

Романюк застеріг, що відкладення реконструкції не означає, що ці гроші можна використати на інші потреби. Справа в тому, пояснив міський голова, що гроші на реконструкцію Волі мають надійти із державного бюджету, і при цьому ставиться вимога використовувати гроші тільки на дороги.

«Ми не маємо права пустити ці кошти на прибудинкові території, чи на інші потреби. Це гроші тільки на дороги. Тому реконструкція Волі не відміняється. Це питання обов’язково постане наступного року», - додав Романюк.

Нагадаємо, раніше планувалося, що реконструкцію проспекту Волі зроблять цьогоріч від вулиці Шопена до вулиці Чехова.

Також нагадаємо, члени групи «Збережемо древній Луцьк» висловлювали свою незгоду з потребою реконструювати центральну вулицю Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькій мерії передумали реконструювати проспект Волі
27 лютий, 2012, 19:04