ЄС може зняти питання звільнення Тимошенко, ‒ політолог

ЄС може зняти питання звільнення Тимошенко, ‒ політолог
Нові обставини у справі екс-прем’єрки Юлії Тимошенко щодо її причетності як основного фігуранта до фінансових махінацій Павла Лазаренка можуть змусити ЄС переглянути обов’язкову вимогу її звільнення для підписання.

Таку думку в коментарі кореспондентові Укрінформу озвучив політолог, директор Інституту української політики Кость Бондаренко, ‒ пише Gazeta.ua.

«Перш за все, потрібно дочекатися офіційного підтвердження цієї інформації. Але у випадку, якщо вона буде підтверджена, то я думаю, що питання про відправлення Тимошенко за кордон чи її звільнення навряд чи буде стояти. Тому я думаю, що вимога ЄС щодо Тимошенко може, принаймні, стати об’єктом перегляду», ‒ сказав політолог.

На переконання політолога, у цій ситуації Захід поставиться з розумінням до рішення України, оскільки «не забажає бути співучасником у такій судовій справі». «Справа є доволі серйозною і, відповідно, я думаю, що в такій ситуації навіть таж сама місія Кокса-Кваснєвського мала б врахувати нові обставини справи», ‒ додав експерт.

Таким чином Бондаренко констатував, що Європейському Союзу доведеться визначатися по-новому у питанні Тимошенко. «Після того, як з’явилася інформація про гроші Тимошенко у Брюсселі, і вона підтверджується не українськими, а міжнародними компаніями, то чи буде у цій ситуації європейська сторона наполягати на умові визволення Тимошенко для підписання Угоди про асоціацію!?» ‒ резюмував політолог.

Як відомо, сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація, що Кабмін намагається повернути в Україну понад 4 млрд гривень Павла Лазаренка, а Юлія Тимошенко може стати головним фігурантом справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
палітологі
Відповісти
полісролог а не політолог цей Костя.Запроданець ригоанальний
Відповісти
Відомий простітут Кость Бондаренко знову взяв у регіоналів гроші і відпрацьовує їх.
Відповісти
Немита рижа свиня. Тільки роздуває ворожнечу.
Відповісти
нехай сидить. накрала ....
Відповісти
в тебе?
Відповісти
Так коли стверджувала що кризи не буде, безпосередньо вкрала у мене задуривши. А потім щомісяця і по сьогоднішній день плачу за розбавлений низько-калорійний газ як у ЄС за суших- висококалорійний.
Відповісти
"...директор Інституту української політики Кость..."
В цьому так званому брехливому інституті штат - рижий пес Кость і ще одна підстаркувата дама - теж мідно-рижа. Як ми любимо назви! Наприклад, президент компанії (по лозоплетінню, чи по виготовленню штучних надмогильних квітів). В Києві таких трутнів багато, серед яких ще один "інститут" (світової політики). Очолює його (себе), наша землячка з Любешова Альона Гетьманчук. Чомусь не Олена, а Альона. В дитинстві вона ловила кошиком рибу в Припяті, а зараз "очолює" себе.
Відповісти
бовдуренко как и тигипко жополизы ПАХАНА
Відповісти
Останні новини
ЄС може зняти питання звільнення Тимошенко, ‒ політолог
04 листопад, 2013, 17:27
«Волиньбаскет» врятували
04 листопад, 2013, 16:57