Міліція прокоментувала «зґвалтування» неповнолітньої в Ківерцях

Міліція прокоментувала «зґвалтування» неповнолітньої в Ківерцях
У волинській міліції прокоментували інформацію про "зґвалтування" неповнолітньої в Ківерцях.

6 жовтня в луцький відділ міліції надійшло повідомлення лікаря про те, що в обласну дитячу клінічну лікарню за медичною допомогою звернулася неповнолітня жителька Ківерців з підозрою на отруєння та зґвалтування, - повідомили у прес-службі правоохоронців.

Того ж дня на місце події виїхала слідчо-оперативна група ківерцівського райвідділу міліції та судово-медичний експерт обласного бюро судово-медичної експертизи.

"Під час перевірки вони відібрали пояснення від потерпілої, в якому вона вказала, що дійсно в ніч із 5 на 6 жовтня вона мала статеві зносини з кількома чоловіками, але будь-якого примусу з боку останніх не було, тобто статеві акти відбувалися добровільно", - кажуть в прес-службі.

6 жовтня надійшла спільна заява неповнолітньої та її матері, у якій вони просять будь-яких проваджень не розпочинати та припинити будь-які перевірки, оскільки самого факту зґвалтування не було.

Окрім того, при виїзді на місці події в лікарню дівчину оглянув судово-медичний експерт, котрий констатував відсутність тілесних ушкоджень, які свідчили б про насильницький статевий акт.

Правоохоронці цього ж дня встановили особи всіх чоловіків, котрі тієї ночі вступали з неповнолітньою у статеві зносини. Усі вони підтвердили вступ у статевий акт, але заперечили факт будь-якого примусу.

У зв’язку з тим, що у наявних матеріалах відсутні факти, які б вказували на наявність кримінального правопорушення, відомості не вносилися в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вказане рішення погодили з прокурором Ківерцівського району.

"4 листопада 2013 року органи прокуратури за фактами публікацій у ЗМІ відомості були внесені в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Після проведення усіх необхідних слідчих дій буде прийняте законне процесуальне рішення", - повідомили насамкінець в прес-службі міліції.

Нагадаємо, про факт зґвалтування ЗМІ повідомили 25 жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от попадеться така шлюшка кому в жінкі...
Відповісти
От мені цікаво у твоє дружини скільки було чоловіків а у тебе жінок?
А чи ти не мріяв про кілька жінок одночасно?
А яка різниця в кількості чи це в один день чи протягом життя?
Крім того існують можливо супутні причини та бажання такої поведінки. Як на мене контакти одностатеві, разюче різно вікові, педофілія тощо куди небезпечніші. І як на мене більша вина збоку тих чоловіків, що створили та сприяли обставинам. А дівчині можна і голову задурити і алкоголь також є способом маніпуляції і пасивне залякування є багато причин і обставин чому чоловіки-учасники є винними і головне хто вони і де працюють чи навчаються хто їхні родини!
Відповісти
За мораль борешся? А у тебе скільки було і кого?
Відповісти
5 не за раз
Відповісти
Діло не в тому скільки було,а в тому як це було. Ти так гарно все написав...юзапудрили мізки, алкоголь....От уяви картину (не хочу щоб в тебе так було, просто наведу приклад): ти прийшов додому, а твоя жінка із коханом лежить. Ну кохан відразу у вікно пригнув, а тобі твоя жінка говорить: "Ой, та він мені мізки запудрив + ще й шампанське в голову дало".... ТИ Б ХОТІВ БИ СОБІ ТАКУ ДРУЖИНУ?
Відповісти
"ти там знаєш" це напевне тебе там посовали.
або таку як ти.
а якщо і не тебе то це НЕ нормально..і не нормально думати, що це нормально.
Відповісти
А як чоловік із коханкою у ліжку?
Відповісти
Якщо дівчина не захочить, то ніхто не зможе її без насильства примусити. Це так і амінь, і не роби з себе дурника.
Відповісти
завидно, что ли?
Відповісти
опублікуйте телефон дівчинки, а то старі і жирні корови уже гидкі
Відповісти
Вася ))))))))))
Відповісти
Вася, спи с своими сослуживцами. Ззаду.
Відповісти
йде до ГЕЙропи, а її заганяють не туди...
Відповісти
он в тайожному саюсі, такому милому місцевим камсамольцям казаків нерускіє гвалтують. http://censor.net.ua/news/247288/kavkazets_iznasiloval_kazaka_za_otkaz_platit_dan
Відповісти
А цю статтю ніхто не відміняв...

Стаття 156. Розбещення неповнолітніх

1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, -

караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.
Відповісти
не льстите нашим комментаторам. Они не читают УК. Их уровень - максимум "спидинфо". спасибо СМИ, не дали задавить дело.
Відповісти
от то то й воно. Всі зразу на дівчину накинулися, мовляв вона така сяка, а мєнти куди дивляться???? з тою пацанвою хоч робота роз"яснювальна провелася??? сумніваюсь, бо вже неодноразово казали, що у деяких з них впливові батьки, а тому вседозволеність і безкарність процвітає! І як розцінювати те, що мама дівчини, як повідомили ЗМІ, телефоном сказала, що факт згвалтування був!!!?? Знаєте, це ще один з тих випадків, коли я глибоко розчарувався в наших "правоохоронцях".
Відповісти
вона не така сяка, вона ж баба, а в этом уже есть что-то нехорошее, знаете ли. неприличное. еще и сексом, наверно, занимается. фи, как не стыдно. мы то в ее годы... и так далее. и под весь этот маразм насильники попросту остаются на свободе.
Відповісти
Не поспішайте показувати свою юридичну "грамотність", адже вік дівчини ніде не вказаний!!!!!!!
Відповісти
Котя, ти хоч читай ті статті які викладаєш, а саме: Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку а даній дівчині на той момент вже було 16 років.
Відповісти
напевно хотіли замяти по тихому... але через розголос в ЗМІ не рішилися... насиджені теплі місця - дорожче...
Відповісти
якщо любить секс в ранньому віці і з кількома відразу, то чому винити хлопців. вони знайшли собі розвагу. всі отримали задоволення.
Відповісти
Ключове слово *неповнолітня*
Відповісти
О, впізнаю рідний голос викладача. Ти теж своє задоволення отримав?
Відповісти
ну речниця МВС - вище всякого рівня... з її позиції, якщо нмає заяви... то і на те що неповноліття можна закрити очі...
Відповісти
при такому способі життя ця неповнолітня, напевно, на вигляд тягне на всі 25. вона вже точно не дитина....тоді і батьків карайте разом з тими хлопаками, щоб слідкували де їхні дочки "в ніч з 5 на шосте", з ким і що пьють та роблять.
Відповісти
О, люба вчителька обізвалася. Тобі теж хочеться з ними вишивати?
Відповісти
Наскільки я знаю, для ментів/прокурорів розкрити злочин такої категорії та зробити непоганий показник завжди заохочувалось.......
В даному випадку ми ж бачимо, що прокуратура та міліція всіма можливими та неможливими способами не хотіла проводити розслідування, а тому, я більше ніж впевнений, серед тих чоловіків був хтось з ДУЖЕ великими зв'язками!!!!!!!!!
Відповісти
Повністю згідна. Дівчина потрапила в реанімацію. Тепер цей факт навіть не коментують. Ця історія повториться. Безнаказаність завжди повторюється. Шановні коментатори ваші дочки і сестри мають шанс. А способи переконання міліції не подавати заяву я на жаль знаю на гіркому досвіді своєї сім'ї. Мою сестру пограбувати і дали в голову, а міліцію цікавило лише те, що вона в той вечір випила пива.
Відповісти
підтримую
Відповісти
І ви ще хочете щоб вас після цього ПОВАЖАЛИ... ???
та не буде цього ніколи...
багато хто з вас є заручниками цілої системи та кругової поруки... але пробувати прикрити ТАКИЙ злочин - то ВЕРШИНА цинізму
Відповісти
очевидно, що добровільного не було нічого, інакше чого би на ранок труїлася і забирала би документи з коледжу?просто дівчину залякали, трохи відкупились, тому і заяву забрали.Але ті 5 таки винні - вона неповнолітня. приїхала вчитись, і у 16 років ще цілком могла бути наївною і не знати проте чоловіки немаю ніякої совісті , коли мова заходить про секс
Відповісти
дякуймо журналiстам ,що заступилися за дитину. Ментiв i прокурорiв в пастухи.Вони бач не знали, що вона неповнолiтня. Нехай менти надрукують призвища батькiв тих кобелiв i ким вони працюють и Кiверцiвська врадiiвка готова.
Відповісти
В нас вже давно немає міліції! Як доказ брифінги Терещука чи речників МВС!
Відповісти
А що думала дівка як у сауну йти? Вона це зробила свідомо. Певно думала не тим чим треба. От і результат. У сауні вони ж не у верхньому одязі сиділи. Дівки голі і мужики зі своїми причандалами. От причандали почали тянутись один до одного.
Відповісти
А на пляжі ваші причандали теж тягнуться до людей?
Відповісти
Ти мозгами своїми пошевели. Чого ходять на пляж і чого ідуть гуртом у баню? Різницю відчуваєш? Якщо хлопець і дівчина ідуть на пляж - вони загарятимуть, а якщо у баню - пускатимуть у хід причандалля.
Відповісти
Сауна та баня по вашому для сексу?!! А я завжди не за призначенням використовую, от я дурна.
Відповісти
ось ти сама і оцінила свій потенціал
Відповісти
це в киверцях завжди називають "тяга причандал одне до одного"???
Відповісти
А тепер чоловікам треба бути обережними. А то "візмуть", а потім їх звинуватять у згвалтуванні.
Відповісти
На приведенном выше видео можно лицезреть циничное отношение администрации к произошедшему. Педагоги твердят, что за девчонку они не в ответе (по закону – это ложь, поскольку педагог за вверенных ему несовершеннолетних воспитанников несет ответственность вплоть до уголовной). Не краснея, преподаватели заверяют журналистов, что попасть на «колхоз» для любой девушки – обычное дело. Здесь уместно было бы процитировать высказывание директора колледжа Татьяны Комшук, взятое из её интервью: «У нас гораздо больше опеки со стороны кураторов, мы знаем мир этих детей, стараемся не оставить никого наедине с проблемами».
Відповісти
Комментарий из разряда "ни в чем не разбираюсь, но мнение выскажу". Педагог несет ответственность за воспитанников ТОЛЬКО во время учебного процесса. В обязанности педагога не входит сопровождать студенток во время посещения саун, кафе и пр.
Відповісти
http://crime.in.ua/statti/20131105/kiverski-inzident
Відповісти
Останні новини
Міліція прокоментувала «зґвалтування» неповнолітньої в Ківерцях
05 листопад, 2013, 09:22