У Луцьку – «особливий» концерт

У Луцьку – «особливий» концерт
У Луцьку організували концерт, в якому візьмуть участь вихованці громадських організацій, що спеціалізуються на роботі з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

Також під час дійства презентують диск "Соціальний простір громади: творчість на ентузіазмі", - повідомили у Луцькому міському центрі соцслужб для сім'ї, молоді та дітей.

"Хто такі ентузіасти? Які соціальні проблеми вирішують громадські організації? Які можливості для творчого розвитку дітей у нашому місті? Відповіді на ці та інші питання можна буде дізнатися під час концерту вихованців громадських організацій "Подаруй надію, подаруй тепло…", - кажуть організатори.

Концерт відбудеться 6 листопада у Палаці культури Луцька. Початок - о 15:00.

Участь у ньому беруть діти та молодь, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Щодо диску, то в нього ввійшли сюжети про діяльність восьми громадських організацій, які працюють у нашому місті з дітьми та молоддю на волонтерських засадах.

Довідка

Організатор заходу – Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Соціальний інформаційний партнер – Волинська обласна державна телерадіокомпанія. Солодкий спонсор – компанія "ШокоБум".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку – «особливий» концерт
05 листопад, 2013, 11:12