Директор музею Міноборони задоволений сексуальною заступницею. ВІДЕО

Директор музею Міноборони задоволений сексуальною заступницею. ВІДЕО
Директор національного музею Владислав Таранець задоволений Анастасією Фурман.

У Національному військово-історичному музеї України новопризначеного заступника директора поки важко знайти на робочому місці. Охоронець повідомив, що 23-річна дівчина щодня ходить на роботу, але саме в той день вона чомусь не прийшла, ‒ пише ТСН.

Окрім роботи білявка з’являється і на телевізійних шоу. «Я їхала, забула включити фари, мене зупинив представник міліції. Я відкрила помилково заднє скло і сказала, що мало їжджу, тому не знаю, де включаються фари», ‒ сказала вона в ефірі одного з українських телеканалів.

У свою чергу, фахівці музейної справи шоковані призначенням. Так, музейний критик Віктор Тригуб здивований призначенням білявки. Він вважає, що це історична і музейна помилка. «У 23 роки важко керувати величезним науковим колективом без досвіду роботи в музеї, без відповідної фахової освіти. Музейники ‒ це інтелектуальна еліта. Здавна ці люди користувались повагою у людей, в народу. І взагалі музеї ‒ це те, чому люди вірять», ‒ зазначив Тригуб.

При цьому директор національного музею Владислав Таранець задоволений Анастасією Фурман. За його словами, дівчина вже має досвід роботи, але точно попереднього місця не зміг назвати. «Вона професійний економіст. Будь-який музей зараз веде господарську діяльність», ‒ заявив він.

Справжнім професіоналом вважають і попередника білявки на цій посаді. Ним був полковник Генерального штабу України Микола Абрамов. Наразі невідомо, чому він пішов із займаної посади. «Я бажаю їй успіхів, але як вона впорається?! ... Тут має бути людина, яка повинна володіти різнобічними знаннями, насамперед у військовій сфері», ‒ сказав Абрамов.

Тим часом, інші фахівці говорять більш категорично. Вони жаліються навіть президенту. «Невже в міністерства оборони немає фахових людей, які могли б очолити такий заклад?» ‒ йдеться у зверненні.

Після скандалу зі своїм призначенням Анастасія Фурман, кажуть, взяла лікарняний. Нагадаємо,у Національному військово-історичному музеї відбулися серйозні кадрові ротації, внаслідок яких крісло заступника директора дісталось 23-річній Анастасії Фурман. До його складу входить 6 філій, які знаходяться в різних регіонах України: у Луцьку, Первомайську, Севастополі, Івано-Франківську та музей «Пам’яті героїв Крут».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Директор музею Міноборони задоволений сексуальною заступницею. ВІДЕО
05 листопад, 2013, 14:37