Комунальникам Луцька порадили шукати інші «дойні корови»

Комунальникам Луцька порадили шукати інші «дойні корови»
Комунальні підприємства Луцька не повинні розраховувати на бюджетні замовлення, а шукати альтернативних замовників.

Про це 6 листопада під час засідання виконавчого комітету повідомив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Претензії віце-мера виникли до КП «Зелене господарство». Нагадаємо, що підприємство за підсумками дев’яти місяців входить у сімку КП, які не виконали дохідні плани.

«Ви - керівник комунального підприємства. Ви повинні шукати роботу самі. А якщо наступного року вам дадуть мільйон? Повний завал буде? Найшли кормушку – бюджет», - зазначив Кравчук.

«Бюджет – це не є дойна корова, на яку можна розраховувати. За рахунок бюджету – це найпростіший вихід заробити. Тролейбусне управління так само говорить: дайте мені дотації і я буду жити», - додав віце-мер.

У свою чергу керівник підприємства Володимир Мирка пояснює, що чимало робіт підприємство робить безплатно і терміново для міста.

«Таких підприємств, як наше, є дуже багато у місті. Якщо бізнесмен працює, то він працює і на щось розраховує. А ми працюємо по кнопці. У нас працює бригада на одній ділянці, потім впала якась гілочка, і ніхто не рахує, що треба переїхати і взяти техніку, автобуси. Більше половини роботи у нас робиться з сьогодні на вчора. То має приїхати президент, то треба відкрити об’єкт», - каже Мирка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шановний віце-мер бачив на якому автомобілі їздить Мирка і в якому будинку живе... Автовишка Зеленого господарства займається тільки обслуговуванням рекламних вивісок... А скільки вони дров продають в села, хтось цим цікавився... І куди ідуть вилучені за цю "роботу" кошти? Гнати таких керовніків під три чорти...
Відповісти
Ага , дрова продають по 600 грн. за машину.. зразу можна домовитися, що б порубали)))
Відповісти
Останні новини
Комунальникам Луцька порадили шукати інші «дойні корови»
06 листопад, 2013, 14:13