Боксер, який казав, що Кличко нудний, завершив кар'єру після нокдауну

Боксер, який казав, що Кличко нудний, завершив кар'єру після нокдауну
Російський боксер Магомед Абдусаламов, який назвав Володимира Кличка нудним, завершив кар'єру після інсульту, який отримав від нокдауну на рингу.

Російський боксер-суперважкоатлет Магомед Абдусаламов, введений лікарями у штучну кому після проведеної операції з видалення згустку крові у головному мозку, більше не вийде на ринг, - пише Дзеркало тижня.

Про це повідомив промоутер спортсмена Натан Левкович, відкривши спеціальний розрахунковий рахунок для пожертв на лікування Абдусаламова.

Нагадаємо, у рейтинговому бою проти кубинця Майка Переса він поступився супернику за очками, однак зробив це ціною отримання безлічі травм. Під час поєдинку росіянин отримав ушкодження тіла і обличчя. За різними даними, в Абдусаламова переломи носа і лівої руки, сильне розсічення над лівим оком, травма щелепно-лицьового апарату.

Це була перша поразка росіянина у його профі-кар'єрі, проте, як відзначають багато фахівців, до цього йому доводилося зустрічатися в основному з відвертими аутсайдерами.

Після бою спортсмена було доставлено до лікарні, де лікарі виявили невеликий згусток крові. Боксер поскаржився на головний біль і загальне погане самопочуття. Лікарі помістили його у штучну кому, щоб скоротити можливість ускладнень.

За словами промоутера, у неділю температура у 32-річного Абдусаламова піднялася до 40 градусів, але зараз прийшла в норму. Він відновлюється від інсульту і підключений до апарату штучного життєзабезпечення. Левкович уточнив, що спочатку у промоутерській компанії не хотіли розголошувати інформацію про перенесений удар, але після витоку у пресу вирішили її прокоментувати.

В той же час співпромоутер російського суперважкоатлета Степан Ленд'єл вважає, що рішення про завершення кар'єри може прийняти тільки сам Магомед.

Напередодні бою Абдусаламов відзначився гучними висловами на прес-конференції, заявивши, що Володимир Кличко - найбільш нудний боксер у світі. Так він прокоментував нещодавній поєдинок українця зі своїм співвітчизником Олександром Повєткіним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бокс, Кличко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зате не нудно.
Відповісти
Останні новини
Боксер, який казав, що Кличко нудний, завершив кар'єру після нокдауну
06 листопад, 2013, 15:35