Під Верховною Радою збирається опозиція. ФОТО

Під Верховною Радою збирається опозиція. ФОТО
Опозиціонери та їхні прихильники збираються під Верховною Радою, яка сьогодні, 7 листопада, може вирішити долю Юлії Тимошенко.

Перед будівлею Верховної Ради, де мають відбутися мітинги опозиції на підтримку законопроектів про лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко та євроінтеграції України, вже стоять кілька автобусів з Беркутом, - пише Українська правда.

Станом на 9:12 під радою збираються мітингувальники, але поки їх мало.

На Європейський площі, звідки Батьківщина збирається йти ходою до ВР, також збираються люди, але поки їх небагато.

Між тим, станом на 9:19 по вулиці Грушевського до ВР вже підійшла колона УДАРу. Вони скандують "Україна - це Європа".

На чолі колони лідер партії Віталій Кличко.



Також в ніч з 6 на 7 листопада у Києві з'явилися написи "Юлі Волю!".

"Юлі Волю" – вид на такий напис цієї ночі відкривався з урядового кабінету Миколи Азарова. Вранці напису не стало", - написала Тетяна Чорновіл.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та Юля вже достала вона що особлива всі мають гнити в тюрмах а вона за кордон лікуватись ...
Відповісти
Я хочу до родини ЄС!
Я за те щоб Юлія Володимирівна сиділа а біля неї також сиділи Віктор Федорович, Віктор Андрійович, Леонід Данилович та Леонід Макарович а ми були у ЄС.
Чому нам треба обирати? Варіанти без однозначності та зі змушуванням до вибору дуже попахують давніми масонськими традиціями прийому в коло та доведення відданості.
Відповісти
Мити Тереза пля... Ото дожились, щоб долю країни вирішували крадії та аферисти!!!:(
Відповісти
Вона зае.... була здорова здорова тільки закрили зразу хвора стала
Відповісти
а звідки ви знаєте, що вона була здорова? політики не повинні звітуватися про стан свого здоров'я, це особисті проблеми кожного з нас. закрили б вас, обмежили доступ до лікарів, тоді б побачила б я, що б ви робили
Відповісти
муся ви подивітся як вона була в політиці то бігала туди сюди а тільки сіла в тюрму то вже за тиждень з ліжка бідненька встати неможе. Такав же хвора стала да ....
Відповісти
Брехуно-злодійські представники Юлі на Волині!
Де ви ховаєтесь? Агов?
Відповісти
Хто хоче когось знайти. то обов"язково знайде,якщо він не дибіл, бо від дебіла всі ховаються.
Відповісти
Угода про асоціацію - це значний шанс для України.Патологічна боязнь Януковича жінки-Юлії Володимирівни робить лиху справу і для нього самого і для України.Воля для Ю.В.Тимошенко це шанс Україні дати можливість наблизитися до Європи.
Відповісти
Наближення до ЄС через Юлю? Браво! Вже взагалі мізків немає!!! Накрала мільйонів, а тепер ще "торги" через неї влаштували?:) Да і підтримують її тільки ті - кому вона заплатила або пообіцяла!!!
Відповісти
Угода про асоціацію- це значний шанс для України.Патологічна боязнь Януковича - жінки Юлії Володимирівни робить лиху справу для України і для нього самого.Боягуз.Воля для Ю.В.Тимошенко це шанс Україні бути в Європі.
Відповісти
це знаково що влада готова кинути під ноги майбутне всього народу заради власних колишніх образ на що здатні вони коли на кону будуть дійсно важливі речі вони тоді напевно затоплять украіну кривавою рікою і тому такі акціі повинні бути по всій краіні бо коли народ хоче щось влада повинна піти на будь які кроки
Відповісти
Це ж як все-таки треба боятися однієї жінки.
Не язвіть!!! Уявіть свою маму, дружину....
А про здоров"я - сьоодні ви не знаєте, що чекає вас завтра.
Відповісти
люди, ви що зовсім не вмієте мислити нормально, та регіонали на чолі з президентом так бояться цю тендітну, але водночас і сильну жінку, що готові втратити шанс вступу до ЄС, тільки би її не випустити... йдеть не про Юлю, а про наше з вами майбутнє і майбутнє нашої країни
Відповісти
Шановні підписанти,якщо Ви дійсно прагнете до ЄС,то повинні знати,що для цього нинішній владі потрібно виконати певні умови,і одна з них,це звільнення Юлії Тимошенко. І,не потрібно лити бруд на представників "Батьківщини",тому що тільки ця політична сила може змінити Ваше життя на краще.
Відповісти
Любі друзі!!!Чи можна боятись так сильно однієї жінки-Лідера.Не дарма говорять -солодке слово -Воля.Звільнення Юлі -це справжня демократія України.-Ічомусь цього так боїться наш президент.Треба зробити рішучий крок по звільненню Ю.Тимошенко.До цього нинішня влада не готова.Вибір треба робити-багатовекторна політика не проходить.-ОЛІ-ВОЛЮ.
Відповісти
Більше беркуту ніж мітингувальників..... Бояться заначить мають за що боятися.... Янукович поводить себе як боягуз!!! ЮЛІ ВОЛЮ!!!
Відповісти
Шановні ПРанали!Невже для Вас майбутє України і Ваших дітей не має значення? Невже Ви думаєте, що лідери ЄС в один голос заняли б позицію захисту і звільнення недостойної високого рівня людини. Якби влада вболівала за долю свого народу то заради угоди з ЄС могли б звільнити не одну Юлю, а навіть десять засуджених. Але причини про неможливість її звільнення це все байки, а основна причина це страх перед дуже розумною жінкою,яка вийшовши на волю зможе відправити їх в зароблене для них місце.
Відповісти
Ми бачимо Україну тільки ЄС, і доля Юлії Тимошенко, нам не байдужа!
Відповісти
Принцип простий: вкрав-відповідай,
вона (по її рукою написаній декларації)-неімуща, бідненька (читай брехуха).
Народ України обходиться і обійдеться без неї,
а БЮТівці-ні.
Відповісти
Європа не стала би на захист злочинця. А Янек брехун: пообіцяв всьому світу звільнити Тимошенко.І що?
Відповісти
А де Кузьмін - майстер фальшування справ і анонсування їх у ЗМІ? Що, Тимошенко Щербаня вже не вбивала? Судячи по всьому, всі справи проти ЮВТ яйця розбитого об Януковича не варті.
Відповісти
Якщо умовою підписання угоди з ЄС є звільнення Тимошенко,то треба звільняти. І Президент це обіцяв не тільки Україні, а й керівникам Європейських держав. Невже він виставить себе на посміховисько перед всім світом.
Відповісти
Янукович стоїть перед вибором: Звільнити Тимошенко чи піти у міцні обійми Путіна. Він вибирає друге. Не через любов до Росії, а через страх перед Тимошенко. До речі,ощадбанк України (який на ладан дихає) надав кредит 2,5 міліарда бувшому власнику Межигіря. Так Україна (ми з вами) розплатилися за маєток Янека!!!
Відповісти
Соромно читати коментарі де ,,люди'' радіють з того що Тимошенко зараз у в'язниці.Мовляв, нехай вона там і зостається, лише б нам скоріш до Європи приєднатись. А вже там ми будемо жити по справедливих законах і користуватись благами прогресу. Скільки ще знайдеться серед нас людців, котрі готові сповідувати заповіді Іуди. Такі патріоти завжди продадуть будь кого, хто матиме мужність не скоритись ворогам. Мотивуючись виправданням, що ділові особи завжди можуть домовитись з ким завгодно і про що завгодно. Такі прагнуть не волі та справедливості. Вони мріють про своїх рабів.. Дивуюсь, як багато серед людей рабського страху перед тими, кого в думках зневажають, а при зустрічі готові облизувати з ніг до ....
Відповісти
Останні новини
Під Верховною Радою збирається опозиція. ФОТО
07 листопад, 2013, 09:32