На Волині чиновники «попросили» журналіста з наради

На Волині чиновники «попросили» журналіста з наради
На Волині чиновники від сільського господарства попросили журналіста піти з наради.

Кажуть, по понеділках в овальному залі облдержадміністрації відбуваються секретні наради аграрних чиновників під керівництвом заступника голови ОДА Віталія Карпюка, - пише Волинь-нова.

Журналістів на них не запрошують. У щотижневу інформацію про основні заходи влади та органів місцевого самоврядування, що її розміщують на сайті ОДА, ці наради не внесені. Напевно, там оперують секретами державної ваги.

А от про тему чергового секретного зібрання таки відомо. 6 листопада в Воютині Луцького району відбулася нарада з начальниками управлінь агропромислового розвитку, на якій підсумовували роботу в галузі тваринництва. Спочатку оглянули господарство «Дружба», яке є одним з передових в області.

А от з пленарного засідання журналіста «Волині-нової» «попросили». Мовляв, це буде виробнича нарада.

«Можливо, у волинському тваринництві коїться щось надзвичайне? Недарма підсумки такі засекречені. Йдеться про грандіозні успіхи чи провали – можна лише здогадуватися. От з кого мають брати приклад українські спецслужби: не із ЦРУ чи ФСБ, а з волинських аграрних чиновників. Тоді усі секрети будуть у надійному мішку. Дарма, що із нього стирчатиме шило, і не одне», - пише журналіст Сергій Наумук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Карпюк, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідні журналісти, все їх звідки та й виганяють. Ото біда....
Відповісти
Майже все с/г приватне, то чого Карпуша туди носа взагалі сує? Ну дає Держава допомогу людям, програми різні - дяка! Роздайте людям і годі... А от тваринництво, рослинництво... це все приватні фермери роблять, то чого туди пхатись і їхні здобутки собі у статистику приписувати???!!!
Відповісти
Карпюк гроші відмиває виділяючи кошти на різні природоохоронні заходи, от і нехоче щоб хтось ще знав тим більше журналісти
Відповісти
і на різні сільськогосподарські заходи)) там ніби щось купили чи зробили а насправді тільки на бумазі
Відповісти
Фінансові звіти приватних фірм - це не публічна інформація. Тому не треба тут робити з себе бідних овечок, а то вже слухати тошно як вас ображають.
Відповісти
Колеги, давайте не будемо переходити на особистості. А Карпюк багато допомагає людям. Принаймні більше ніж його попередники. Коли ми навчимося нарешті культури спілкування, навіть інкогніто у коментах????
Відповісти
а на подібних нарадах якраз і оприлюднюють звіти приватних фірм) зразу видно як ви часто буваєте на нарадах)))
Відповісти
Мав бути фуршет, от журналюги і перлись туди, на халявку вальнути...
Відповісти
Останні новини
На Волині чиновники «попросили» журналіста з наради
07 листопад, 2013, 11:25