Луцьк центральний: житомирський погляд. ФОТО

Луцьк центральний: житомирський погляд. ФОТО
Центральна вулиця Луцька ‒ Лесі Українки ‒ викликає у мешканців багато нарікань. Лучани обурюються: смітників мало, комунальники з прибиранням не справляються, авто їздять і паркуються, де заманеться.

Цікавим є погляд збоку ‒ людини з іншого обласного центру, яка оцінила вулицю, зважаючи на реалії власного міста. Враження користувач опублікував у виданні Репортер Житомира.

Автор подає світлини вулиці Лесі Українки, щоправда, називає її вулицею Богдана Хмельницького.

«Нагадує вам шось? Так! Нашу Мєхалку,скажіть! Тільки з нормальною плиткою, замість різнобарвних асфальтових полосочок ‒ деревця, ліхатарики під старинку, тратуарики і лавочки, не посеред вулиці, а рівномірно по бокам», ‒ пише він.



І додає: «Без йоба...х машин вулиця!!! Ну, як же ж це приємно і не звично, товаріші-панове: гулять по пішоходній(!) вулиці, коли на тебе не пікає якесь гі*но, бо йому впадло три метри пройти пішки, су*а! Перепрошую)».



Автор пропонує оцінити фото і перейняти досвід для облаштування такої ж вулиці в Житомирі.

«До речі, на ліхтарях якийсь дядько був вписаний акуратно, шо він типу їх встановив по ходу Де ж наші дядькі, які, замість шарів рекламних, будуть ось такі милі штуки для міста робити?..», ‒ пише користувач.

«На фото книжковий пасаж ‒ люблю міста західної України, там багато книжково-газетних кіосків у центрі міста. В кінці вулиці потішила назва магазину, вночі бачив, не сфоткав: Напої, Продукти, Книги ‒ їж, пий, але й читай, о!» ‒ резюмує автор.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
романюк замовив,чи колективний заказчік?...)
Відповісти
Ще б з Алчевська хтось висказався. Краще брати до уваги, щоб сказав про Луцьк (в т. ч. і про книжковий пасаж) наші західні сусіди. А Житомир - радянський заповідник
Відповісти
Останні новини
У Луцьку засудили сутенерів
07 листопад, 2013, 12:56
Луцьк центральний: житомирський погляд. ФОТО
07 листопад, 2013, 12:31