«Волинь» ‒ «Динамо»: напередодні

«Волинь» ‒ «Динамо»: напередодні
Після матчу з донецьким «Шахтарем» на луцьку «Волинь» чекає протистояння з київським «Динамо».

Звісно, статистика матчів «Волині» із «Динамо» не оптимістична для лучан, - повідомили у прес-службі клубу.

У чемпіонатах України суперники зустрічалися 25 разів. Двадцять перемог за киянами, чотири рази фіксувалася нічия й тільки одного разу – десять років тому, 8 травня 2003 року перемогла «Волинь». У надвидовищному матчі на «Авангарді», який тривав не 90, а 100 хвилин, «кварцянері» перемогли 1:0 завдяки голу Валерія Кривенцова.

Цікаво, що десять років тому календар також спробував «підкласти свиню» «Волині», адже лучани спочатку вдома грали із «Динамо» і в наступному турі їхали на виїзд у Донецьк. Тим прекраснішими були емоції після перемог над обома грандами. Адже після 1:0 з «Динамо» «Волинь» виграла 3:1 у Донецьку…

Матчі останніх сезонів обходяться для «Волині» без розгромних поразок. Виняток – гра у Києві на старті минулого сезону, коли після більш-менш рівного першого тайму (1:2), «Волинь» таки не уникла 1:4 в кінці гри… Утім, у решті матчів «Волинь» «кусалася» і «дряпалася» за очки. Навесні 2011 року у Луцьку тільки гол Шевченка на останній компенсованій до першого тайму хвилині приніс перемогу «Динамо» - 1:0.

Цього року у березні погода і не вельми прихильне до господарів суддівство дозволило киянам повезти додому три залікових бали. Врешті, настав день 14 липня 2013-го і в стартовому матчі цього сезону «гримнуло» на пів-України: нічия 1:1 на НСК «Олімпійський» і тактично перегране «Динамо».



В обох командах є проблеми із травмованими та дискваліфікованими. Зокрема через перебір попереджень пропускають матч основні захисники Сергій Сімінін та Александар Драгович.

«Волинь» цілеспрямовано готувалася до гри із «Динамо» увесь тиждень, розписавши буквально по годинах розклад занять. В стані «хрестоносців» не приховують, що хочуть щонайменше довести не випадковість успішної гри проти «Шахтаря». Тим більше, що із семи домашніх матчів лучани не забивали тільки в одному (проти «Говерли»), а «Динамо» у семи гостьових матчах не пропускало тільки в одному.

Отож, 10 листопада о 19:30 команди виведе на поле арбітр Олександр Дердо. Квитки на матч ще можна придбати у касі стадіону.

Матч молодіжних команд відбудеться у суботу на стадіоні «Підшипник». Початок гри о 14.00. Матч обслуговуватиме Анатолій Жабченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» ‒ «Динамо»: напередодні
08 листопад, 2013, 16:05