Як Узєлков нокаутував американця. ВІДЕО

Як Узєлков нокаутував американця. ВІДЕО
У суботу, 9 листопада, український боксер В'ячеслав Узєлков провів бій проти американця Джейдона Кодрингтона за вакантний титул Інтернаціонального чемпіона за версією IBO у напівважкій вазі.

До цього бою на рахунку американця 21 перемога була в 24 боях (з них 17 - нокаутом). В'ячеслав Узєлков здобув 29 перемог у 32 боях (18 - достроково), - пише СПОРТ bigmir)net.

Перші два раунди пройшли в абсолютно рівній боротьбі. Американець закривався і намагався пробити захист Узєлкова. Українець кілька разів потрапляв, але недостатньо сильно.

У кінці третього раунду Узєлков серією добре влучив у голову Кодрингтона, потім по корпусу. У четвертому раунді Узєлков знову серією пробиває американця, намагається його добити, але суперник встояв. А потім і сам пішов в атаку, постійно пробиваючи по корпусу Узєлкова.

Вирішальним став шостий раунд. У ньому В'ячеслав Узєлков знову пробив американцеві, а коли той зробив кілька кроків до канатів, Узєлков зміг добити суперника.



Нагадаємо, в іншому поєдинку цього вечора Олександр Усик нокаутував Феліпе Ромеро у 5-му раунді свого першого бою на професійному рингу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт, бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.