У Луцьку шукають волонтерів для кінофестивалю

У Луцьку шукають волонтерів для кінофестивалю
Організатори Х Мандрівного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays.ua шукають волонтерів, які допоможуть під час проведення дійства в Луцьку.

"Щороку фестиваль мандрує регіонами України, аби якомога більше її громадян мали змогу ознайомитися з шедеврами світової кінодокументалістики та подивитися на проблематику прав людини очима режисерів, операторів, журналістів з усіх країн світу", - повідомили у Волинському прес-клубі.

У Луцьку фестиваль приурочений Міжнародному дню прав людини і відбудеться в перший тиждень грудня.

"Якщо ви бажаєте долучитися до проведення фестивалю, отримати масу вражень і неоціненний досвід, телефонуйте на 066-203-50-31, пишіть на [email protected] або сторінку прес-клубу у Facebook. Останній термін для зголошення - 15 листопада", - пишуть організатори.

Відбір волонтерів відбуватиметься на конкурсних засадах. Через це кандидатів просять написати кілька слів про своє зацікавлення щодо участі в цьому проекті.

Претенденти, які будуть обрані для співпраці, візьмуть участь в настановчій зустрічі, про час і місце проведення якої будуть повідомлені додатковo.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку шукають волонтерів для кінофестивалю
12 листопад, 2013, 07:26