У мерії Луцька незадоволені роботою ДАІ

У мерії Луцька незадоволені роботою ДАІ
Працівники ДАІ мають патрулювати місто, а не лише «ловити» водіїв, – каже перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Таку думку він висловив під час оперативної наради у мерії 12 листопада.

За словами Кравчука, потрібно контролювати не лише автомобілістів, але й пішоходів. Так, посадовець згадав про нещодавню аварію, яка сталася на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, під час якої загинула дитина.

«Не треба їм тут стояти на Набережній і дивитися, хто їде на зелену стрілку і потім мені розказувати, що в них два патрулі є. А треба їздити по місту і займатися, займатися переходами, тими хто їде на червоне світло, а не ловити тут якогось «Москвича» і потім душу йому мотати», – звернувся до стражів порядку на дорогах Святослав Кравчук.

Також його непокоїть ситуація із курсуванням центром міста вантажних автомобілів. Мовляв, ДАІшники не звертають на це увагу.

«Я розумію що є проблеми, мало патрулів, але треба їх ще якось ефективно використовувати», – підсумував Святослав Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, Кравчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А освітлювати переходи і проблемні місця тоже даішники мають?
Відповісти
Головне, щоб кожен окремо взятий інспектор в кінці своєї зміни "був задоволений", все інше - то так -"мелочі жизні"
Відповісти
Цю даєшню треба розігнати і забути, тому що крім "плану по грошам" вони нічого не роблять, лише створюють нервовість, недовіру водіїв, і взагалі, що з них безграмотних візьмешь: ні такту, ні совісті немає. Після їх "придирання" тиск піднімається до 160, це нормально? Як далі їхати з таким тиском? Знайшли собі клондайк, - гроші вимагати.
Відповісти
Останні новини
У Кварцяного з'явився сайт
12 листопад, 2013, 15:24
У мерії Луцька незадоволені роботою ДАІ
12 листопад, 2013, 14:59