Звільнили всіх касирів «Олімпійського»

Звільнили всіх касирів «Олімпійського»
Кадрова революція відбулася на головній спортивній арені України - спорткомплексі "Олімпійський".

12 листопада біля арени відбулася прес-конференція генерального директора Державного концерну "Спортивні арени України" Сергія Сімака (на фото справа) щодо продажу квитків на поєдинок раунду плей-офф до чемпіонату світу 2014 року між Україною та Францією.

"Враховуючи зловживання під час продажу квитків на матч Україна-Англія, ми провели низку заходів для запобігання зловживань перекупників. Наприклад, людина може придбати не більше 4 квитків. Біля кас встановлені спеціальні відбійники для відділення черг, що зробить неможливим вільне пересування з однієї черги до іншої", - повідомив він.

"Також були звільнені всі касири, їх місця зайняли нові співробітники. При продажі ми відкриємо максимальну кількість віконець, щоб не було черг. На віконцях буде розміщена інформація про сектори і вартість, що допоможе покупцям визначитися з чергою", - додав посадовець.

Крім того, буде працювати каса для людей з обмеженими можливостями, для яких передбачено 300 квитків.

"Ми спробували врахувати всі зауваження з приводу продажу квитків, які в першу чергу прозвучали від уболівальників і ЗМІ. Вважаю, що таким чином ми подолаємо проблему спекуляції", - заявив генеральний директор Державного концерну "Спортивні арени України".

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться 15 листопада, а кілька днів біля кас стадіону - небачені черги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.