Ведучими церемонії «Люди року-2013. Волинь» будуть Маша Собко та Kishe

Ведучими церемонії «Люди року-2013. Волинь» будуть Маша Собко та Kishe
У понеділок, 18 листопада, о 19:00, на сцені Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, назвуть переможців нагороди «Люди року-2013.Волинь».

Захід відбувається в рамках Всеукраїнської премії «Люди ХХІ століття».

«Це люди, які творять новітню історію Волині, працюють на її позитивний імідж і авторитет», - зазначають організатори дійства.

«У цьому заході реалізуємо оригінальний задум, з яскравим гранд-шоу, поєднаним з нагородженням найдостойніших людей Волині та концерту відомих зірок естради, а також цікаві постановки шоу-номерів та спецефекти», – наголосив співорганізатор, головний режисер та продюсер премії Володимир Місяйло.

В межах події планується церемонія нагородження лауреатів у категорії політика, бізнес, культура, спорт, громадська діяльність, благодійна діяльність, святковий концерт, аристократичний прийом, благодійна акція «Бог у серцях». Частина зібраних коштів від заходу буде перераховано до Волинського обласного відділення Дитячого фонду України на лікування онкохворих.

Ведучими вечора стануть відомі українські виконавці Маша Собко, Kishe, а також ведуча волинського телебачення Наталка Войтович. На сцені цього вечора виступлять найкращий шоу-балет Львова «Едельвейс», Галина Конах та учасники театру пісні «Star school».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ярмарок марнославства
Відповісти
Останні новини
Ведучими церемонії «Люди року-2013. Волинь» будуть Маша Собко та Kishe
13 листопад, 2013, 18:45