Європа мусить дати Україні більше грошей, – Гунчик

Європа мусить дати Україні більше грошей, – Гунчик
Європі варто було б подумати про збільшення розмірів фінансової й технічної допомоги Україні в разі підписання Угоди про асоціацію, вважає заступник президента корпорації «Богдан Моторс», член виконкому Луцької міської ради Володимир Гунчик (на фото).

Про це Гунчик пише у Колонці автора на ВолиньPost.

Гунчик стверджує: Росія, намагаючись перешкодити євроінтеграції України, може піти на реалізацію принаймні частини погроз, які озвучувала. І приклади з компанією «Рошен» чи з так званою «сирною» війною, коли російські споживачі під різними надуманими приводами відмовлялися закуповувати наші цукерки й тверді сири, лише підтверджують це.
«Тому, на мою думку, Європі варто було б подумати про збільшення розмірів фінансової й технічної допомоги Україні. Як нещодавно зазначило впливове американське видання New York Times, Києву знадобилися б значно більші фінансові ресурси для тривалої війни з Росією, ніж той мільярд євро на 7 років, що їх пропонує Євросоюз в рамках Угоди про асоціацію», - стверджує Володимир Гунчик.
«Нагадаю, з моменту вступу до ЄС 1 травня 2004 року сусідня Польща отримала майже 85,3 мільярди євро. Щоправда, як член ЄС, країна також здійснює внески до бюджету Союзу, тому сукупний обсяг трансфертів нетто дещо менший 65 мільярдів євро. Та навіть ці кошти – гігантські порівняно з тими, які пропонує сьогодні ЄС Україні», - каже Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Європа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
любимо! ПОДАЙТЕ ледащам...
Відповісти
керівник гунчик знає куди їх пристроїти.хто тобі людино не винен?ще б волинянки випускав з підшипниками забитими киянкою як би не розвал ссср.ви крали все життя і красти будете..які техумови,які стандарти..ввечері десь там робочим біля зупинки автозавод розкажи..при настанні сутінок..
Відповісти
Ну так скажіть Володимир Петровичу, що краще:відправляти А201.11 на Росію чи тролейбуси з Урсусом на Люблін?
Відповісти
Останні новини
Європа мусить дати Україні більше грошей, – Гунчик
13 листопад, 2013, 20:15