У Луцьку збереться молодь з Європи

У Луцьку збереться молодь з Європи
У Луцьку відбудеться перший Міжнародний молодіжний форум.

Про це розповіли організатори заходу зі спілки громадських організацій «Молодіжна платформа» 14 листопада у «ВолиньМедіа».

За словами керівника спілки Захара Ткачука, головна мета форуму – налагодження співпраці між молодіжними громадськими організаціями з різних країн. Це дасть можливість спільно реалізовувати великі проекти.

До Луцька прибудуть організації з Польщі, Білорусі, Грузії, Туреччини, Молдови, Азербайдажну та інших. Були навіть заявки і з Непалу, Індонезії, Нікарагуа.

Сам форум триватиме 2 дні – 30 листопада та 1 грудня 2013 року. Основна частина – презентація громадських організацій. Також під час форуму відбудеться багато круглих столів, конкурси, дискусії, творчі вечори, виставки, кінопоказ, арт-вечірка.

Основна частина відбуватиметься в Палаці учнівської молоді. Проте багато заходів заплановані і в інших куточках міста. Кожному учаснику роздадуть карту з позначками та адресами місць проведення.

«Сюрпризом форуму стане акція «Капсула часу». Завдяки їй організатори спробують налагодити контакти з майбутнім молодим поколінням», - пишуть організатори.

Основна мова форуму – англійська. У перекладі допомагатимуть студенти кафедри прикладної лінгвістики СНУ імені Лесі Українки.

Довідка

Захід відбудеться під патронатом заступника голови волинської обласної ради – Валентина Вітра. Партнерами форуму є: фонд Василя Токарського, сімейне кафе «Дядя Pizza» та «Йоданка Павлівська».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Модератор: Де я порушив правила?
Відповісти
Захар давно тут не виступав зі своїми опусами. Може вже підучив мову?
Відповісти
Ткачуче, тобі личить твоя самозакоханість.
Відповісти
Молодь з Європи? З Непапла, Індонезії? Відколи це вони європейські країни?
Відповісти
Катруся красава!
Відповісти
А чого збираютися ? Їдьте в Журавичі та спілкуйтеся скікі завгодно. Чи на це - гроші не дають?
Відповісти