Майбутній нардеп з Волині хоче, щоб Україна була такою, як при Радянському Союзі

Майбутній нардеп з Волині хоче, щоб Україна була такою, як при Радянському Союзі
Комуніст Василь Демедюк вважає, що в Україні треба побудувати розвинутий соціалізм, та зробити її такою, якою вона була в часи СРСР.

"Тоді вона входила до десятки найрозвиненіших держав світу. Була безкоштовною медицина, освіта. Будь-яка молода людина з найглухішого села, маючи голову на плечах, могла досягти висот. Радянська влада працювала на благо людини праці", - розповів він Волині-новій.

"А зараз ми на дні. Нині правлять олігархи, а таких колись називали злодіями. От я вклав свій сертифікат у Сєверодонецький приладобудівний завод, про який наразі нічого не чую. А такий собі Порошенко привласнив фабрику й отримує 7 мільйонів доходу на місяць! Але хіба він чи інші олігархи будували ці заводи?.." - каже політик.

Також він зауважив, що у нинішньому скликанні є депутати, які в 45 років – уже мультимільйонери.

"Скажіть, може людина своєю працею і розумом стільки заробити? Давайте порівнювати із радянським часом. Брежнєв після своєї смерті на рахунку залишив дітям лише 70 тисяч рублів…", - зазначив Демедюк.

Василь Демедюк (на фото), який займе у Верховній Раді місце Михайла Герасимчука, безробітний та багатодітний.

Нагадаємо, Герасимчук, який потрапив у парламент за списом КПУ, помер 7 листопада. Тож нардепом стане 33-ій номер в списку комуністів - Василь Демедюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР, КПУ, Демедюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я плакаль.брэжнэв тоже маладэц.
Відповісти
З досьє: "буде боротися за те, щоб відродити на Волині колективне господарювання, відродити льонарство, за те, щоб молоко приймали у селян за вищою ціною, ніж тепер, відродити державну торгівлю, кооперацію, заготівельні пункти".
Здається людина з 90-х років десь бальзамованою пролежала. Це все світязькі грязі?
Відповісти
Якщо не вірити в те, що працею і розумом можна заробити, то навіщо пертись у владу?! Те, що нами правлять олігархи не є верхом щастя, але коли нами почнуть правити безробітні - це верх безглуздя і жаху!!
Відповісти
ледар який, я так зрозумів, нічого не вміє крім як дітей "клепати" і жити на "дитячі", тепер стане депутатом і буде розказувати як треба працювати, щоб жити добре, щоб країна процвітала. Типовий прояв прогнившої ідеології. А шановному "взападло" взяти 100 га землі в оренду і показати своїм прикладом як країну з колін підняти, воно звичайно легше на утриманні у власних дітей бути, але який же ти тоді комуніст??
Відповісти
Зараз всі комуністи - це така ж НЕПОТРІБ,як і цей кандидат.І всі вони рвуться до корита,а нам розповідають,які вони "білі та пушисті".Нам вішають локшину,як "гарно жилося"в ССср.А ми ж НЕ ЗАБУЛИ і про "ВОРОГІВ НАРОДУ" і про ЧОРНІ ВОРОНИ,які, серед ночі вивозили цих "ВОРОГІВ"...і мільйонами знищували НЕВИННИХ ЛЮДЕЙ! Комуністи - ГІРШЕ ФАШИСТІВ!!! Так що,з Вами я повністю ЗГІДНИЙ,шанавний ДАДА!!!
Відповісти
Комуняку на гіляку!
Відповісти
А хто ж добровільно віддасть мільйони заради створення Радянського Союзу?
Відповісти
Рівень життя в Україні опустився значно,
а колись сміялися з арабів.
Відповісти
Пропоную розпочати совєтізацію Волині з розстрілу троцкистів з числа комуністів.
Відповісти
Останні новини
Майбутній нардеп з Волині хоче, щоб Україна була такою, як при Радянському Союзі
14 листопад, 2013, 18:00