Кличко показав своє житло в Києві

Кличко показав своє житло в Києві
Політик Віталій Кличко показав журналістам своє житло в центрі Києва.

Він мешкає в триповерховій квартирі в центрі Києва, - пише ТСН з посиланням на Кореспондент.

У квартирі політика - три рівні, шість житлових та чотири ванні кімнати, туалети й загальна площа - 225 квадратних метрів.

Велику частину території займають дві вітальні. Над однією з них є бібліотека з прозорою підлогою із загартованого скла. На верхньому рівні - кабінет господаря квартири, а на нижньому - три спальні. Сам Кличко пояснив, що неосяжна квартира - наслідок його дитячих комплексів.

"Розумієте, у мене комплекси. З дитинства мені важко підібрати одяг, на мій 47-й розмір не відшукати взуття, а у свою першу машину, Ладу-дев'ятку, я ледве вміщався. Тому хотілося більше простору", - розповів він.

Щоб обладнати таку квартиру, Кличку довелося привести до ладу 100-річний шестиповерховий будинок на вулиця Богдана Хмельницького.

"Я уклав інвестиційний договір. За історичною довідкою відновив згорілу мансарду і фасад будинку, встановив ліфти. Так і перебрався у центр", - пояснив лідер УДАРу.

За його словами, на всі ці роботи він витратив близько мільйона доларів.

Згідно з декларацією Віталія Кличка, його дохід у 2012 році складався з 40 млн грн, зароблених за кордоном, і зарплати у 11,2 тис. грн, яку він віддав на благодійність. Крім того, на рахунках за кордоном, згідно з декларацією, Кличко зберігає 121,3 млн грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кличко, бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БУТИ ЙОМУ ПРЕЗИДЕНТОМ!!!
Відповісти