В інтернеті показали, яким може бути iPad 3

В інтернеті показали, яким може бути iPad 3
Одна з американських дизайнерських студій представила концепт майбутнього планшетного комп’ютера iPad – його голографічний дисплей зроблений за принципом «від краю до краю».

Концепт поки що фантастичний, проте розробники з Apple рухаються у сторону його втілення, - стверджують автори концепту – дизайнери студії Aatma Studio з Сан-Франциско.

Фантастичний концепт iPad 3 - ультратонкий корпус і голографічний дисплей «від краю до краю» з можливістю грати ігри відразу кільком користувачам.

За задумом авторів, в майбутньому пристрої Apple буде знаходитися чіп NFC, який визначає, коли два планшети знаходяться поруч і автоматично масштабує зображення на два екрани.

При цьому система магнітів надійно утримує пристрої скріпленими, а лазерні проектори виводять елементи управління на будь-яку плоску поверхню.



Звичайно, рівень розвитку сучасних технологій не дозволяє виготовити планшет в такому тонкому корпусі, та й проектування картинки в повітрі – поки що неможливе, - кажуть спеціалісти.

Проте екран «від краю до краю» - уже сьогодні цілком реальний. Тим більше, за чутками у новому iPad 3 не буде головної фізичної кнопки «Додому».

Як повідомлялося раніше, 7 березня Apple представить iPad 3.

Одна з головних фішок «яблучного планшета» нового покоління - супердисплей Retina з низкою якісно нових функцій. Дехто припускає, що концепт студії Aatma Studio частково втілює ці функції.

У Луцьку продукцію компанії Apple можна придбати у магазині iButik за адресою пр. Волі, 42 (ТЦ «Гранд Волинь»)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Macdigger
Теги: Apple, iButik
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думаю, буде подібний аблом, як і з айФоном 4s...
Відповісти
Останні новини
В інтернеті показали, яким може бути iPad 3
29 лютий, 2012, 12:23