Як Кварцяний матюкає футболістів. АУДІО (18+)

Як Кварцяний матюкає футболістів. АУДІО (18+)
В інтернет потрапив запис розмови наставника луцької «Волині» Віталія Кварцяного з футболістами своєї команди після матчу проти київського «Динамо».

Як відомо, тоді «Волинь» програла з розгромним рахунком 1:4, ‒ пише Обозреватель.

Тренер не підбирає слів, постійно кричить, принижує гравців, погрожує фізичною розправою і обіцяє зняти половину зарплати. А якщо ще раз повториться таке ж ‒ всі 100%. При цьому футболісти мовчки слухають тренера.

«Была передача, ты прибежал и с игроком стоишь. Куда тебе дать, ты, *б твою мать, тупой, бл**ь. Ты у меня будешь пить ослиную мочу, бл**ь, теперь, на х*й. Болван е**ный в рот, бл**ь», - кричить тренер.

«А ты че пропал? Гол забил, с перепугу, и в**ался, и тебя нету, бл**ь. И первый тайм не играл, и второй. Я тебе делаю замечание, ты мне опять хамишь. Ты че приходил ко мне, на х*й?» - додає він.

«Вы с Динамо играли, вы, бл**ь, памятники е**ные. Все забыли, что я говорил, на х*й», - не контролює себе Кварцяний.

Нагадаємо, минулого тижня Віталія Кварцяного обрали президентом Федерації футболу Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 70
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно сказав. Після шахтаря ті буратіни подумали, що вже гравцями стали...
Відповісти
Та в нього реально якесь психічне захворювання. Я не розумію як нормальні освічені люди можуть витримувати таке. А який тоді мікроклімат в колективі? Так, я розумію, що всі ми люди і кожен часом може спересердя сказати 2-3 міцних слівця. Але! Гнути мати протягом 15 хвилин. Ну це вже занадто. І скільки злості. Звідки ця злість?
Моя думка, що рівень Кварца - тренер якоїсь команди ув'язнених - рецидивістів. Ще він непогано виглядав би наглядачем в концтаборі.
Відповісти
Ти баран?

Ходиш на спортивнi змагання?

Знаеш, що таке смерть вiд нервового напруження?

Лобановський помер на тренерськiй лавцi.
Відповісти
видно що ти від футболу далекий
Відповісти
А ви не були на футболі?!
Та на трибунах 7 поверхів матюків як багна в болоті!!!
І правильно!
Відповісти
Хоч би Кварц не розстроівся і не подав у відставку...
Відповісти
не подасть.
з таких людей, як Кварц, цвяхи можна робити. Дюбелі
Відповісти
Такого морального виродка не можна допускати до людей. Як може грати команда, коли ним керує таке хамло. Всі ці сказані Кварцяним слова, стосуються насамперед його самого. Потрібно, щоб про цю гидоту взнала вся Україна. З такою гнилою атмосферою в колективі важко розраховувати на нормальну гру команди.
Відповісти
Цей як ти кажиш моральний виродок команду на ноги поставив, якби не він грали б на рівні Маневич.
Щоб мати стимул грати потрібно гравцям добре платити в даному випадку такої можливості немає і єдине що їх ще заставляє грати це дана особа.
Тому витри сльози і не будь вагіною!
Відповісти
Ти не вчитель!
Ти баран!!

Волинь - НАША МАМА!!!
Кварц - НАШ БАТЬКО!!!!!!!
Відповісти
Ти дибіл. Іди вчи собі когось. Тут без матюків нікуди.
Відповісти
іди вчи дітей, педант
Відповісти
Як люди можуть працювати в таких умовах?
Відповісти
а яке падло записувало внутрішні розбори?
і в нет виклало.
Відповісти
З їхніми заробітками вони можуть все поза увагою спокійно залишати. тільки ВВ заходить в роздягальню, - одразу треба вдягати невидимий колпак абстрагації. Що вони, власне, і роблять.
Відповісти
подібні слова були сказані футболістам збірної франції після матчу з Україною...
Відповісти
Гидко дивитися на цю вже літнього чоловіка, а може вже і дідуся, з язика якої зриваються ці недостойні людини слова. Потрібно біля тренерської лавки встановити мікрофон і за кожен сказаний матюк штрафувати. Не дивно, що команда завжди плентається в хвості. Які досягнення цього горе-тренера, які перемоги?! В Маневич, Рожищ, Каменя-Каширського?...
Відповісти
Кварц - красава! так их "сахарных"
Відповісти
гнати те бидло з тренерської лави і бігом рятувати команду. якщо тебе змішали з гівном, ти й виступатимеш, як гівно.на місце цього придурка не мічу. в мене спеціалізація інша, але фаховий рівень не нижчий. знаю, про що кажу.
Відповісти
Все правильно сказав, де не прав?

"Руминский Пеле"))))))


Та це кожен тренер так спілкується. Резульат спитають не з гравців а з тренера
Відповісти
Борис Петрович, закріпіть за ним Євгена Шимоноввича. Хай пару місяців попрацює на його зарплату. Гарантую, Кварц виправиться. А ті, хто пише, що всі тренери так спілкуються, всі грали за Рожища. Я це чув. Тренер кричить пацану-щестиклваснику: ти кому м'яча віддав, помідор? А пацанчик: а не пішли б ви на халяву, Петро Володимрович. Ім'я тенера я, звичайно, вже забув, але суть розмови не можу. Таке не забувається. Я часто біля "колоса" козу пасу, але коли рожища грають, то вже й моя коза в куррсі.
Відповісти
Сміх-сміхом, але одне цікаво, яка це свиня виносить це в мережу? Для чого привселюдно ганьбити людину, яка вкладає душу і серце в ті поліняки? Наскільки це треба не поважати тренера, щоб просто насміхатись над ним в такий спосіб? Він в половині з них побачив гравців, вивів в люди, а вони от так дякують... Ще раз переконуюсь у тому, що серед гравців ЛЮДЕЙ дійсно мало.
Відповісти
Про почуття власної гідності щось чув? - Як можна поважати людину, як5а не поважає тебе?
Відповісти
По-перше, а хто з нас не помиляється? По-друге, особисто я знаю що таке виховна робота і, в деякій мірі, розумію Кварцяного! Ви навіть уявити собі не можете, що таке 30 неконтрольованих, знахабнілих биків, які тебе ні за що не мають, а в цій ситуації, ще й отримують скажені гроші! Як з такими людьми можна нормально про щось розмовляти? Ти намагаєшся їм щось донести, пояснити, а вони сидять і тобі в лице ухмиляються, а потім ще "сміття з хати" в інет викладають. Та і потім, коли вконтакті, малишня всяка трьохповерхові закручує, без причин доречі, то на це уваги ніхто не звертає. А тут все по ділу.

А ти, коли стикнешся у своєму житті з чимось подібним, - тоді і поговоримо. Я не виправдовую вживання нецензурної лексики у повсякденному житті, але в таких позаштатних ситуаціях, плюс до всього, коли це все мало залишитись в межах роздягальні - це його особиста справа, кому як і що казати!
Відповісти
Підтримую!!!!!!
Відповісти
А шо вихотіли від бидлокочів бидлофутбольорів?
Відповісти
Колись Кварцяний так і над Марком Девічем знущався, принижував його. Девіча тепер знає вся Україна як прекрасного гравця, а Кварцяного - як узурпатора, який нічого путнього ні в Луцьку, ні в інших містах не досяг. А як би він працював, якби з ним власник команди так поводився? Про Шимоновича, між іншим, доречно згасдано.
Відповісти
Це наш президент федерації футболу
Буде займатися вихованням дітей в футбольних школах
Всім удачі.
Відповісти
Они с Палицей на одном языке разговаривают
Нашли друг друга.
Відповісти
він матом гне любя, без злості, тому всі спиймають його як товариша, з порозумінням, бо рівень ігри поки заслуговує лише матюки.
Відповісти
И собаку с криками фас запускает в роздевалку и с пистолетом за футболистами бегает "любя"
Кварц красава он "любит" : болельщиков, футболистов, Волынян и Украинцев
Відповісти
Дебільна новина від недолугого кореспондента.
Відповісти
Тварина для Луцького зоопарку - ГОМОСОВЄТІКУС ДЕБІЛІУС
Відповісти
Це тренер який дійсно переживає за команду,а не за бабло.
Відповісти
немав права записувати, це той, хто це зробив... і два раза не прав це викладати волиньпосту. От він реальний гандон, а хто це ми скоро дізнаемся, він підставив всю команду... внутрішне розслідування без вазіліна гарантовано...
Відповісти
Вичислити падло яке записало і злило запис, повісити в роздягальні.. Кварцу респект, до них по іншому не доходить. Він переживає, старається, а ці дятли беруть і зливають гру.
Відповісти
Як кожен керівник, який несе велику відповідальність нормально вставляє своїм підлеглим. Вони отримують великі гроші, відповідно з них питають результат. Це внутрішні розбори команди. Чогось після цього футболісти не втікають з Волині бо їх Кварцяний образив, а ставляться до його критики з розумінням, така вже він людина емоційна. А волиньпосту ганьба !!!
Відповісти
Писаря на показательный расстрел пособников в лагеря
Відповісти
Волиньпост, а це коректно викладати в нет приватну розмову? А якщо хтось викладе до прикладу приватне спілкування за бокалом одного з ваших працівників чи вас особисто? Ви думаєте це нормально. Це ж приватне життя. У цій ситуації - ви як баби базарні. Жовтизна, у вас же там Таня грішина працює, вона ж за журналістські стандарти постійно говорить і вчилася, а тут на, ганьба
Відповісти
Кварц то ти?
Відповісти
Все правильно сказав!
Відповісти
правільно-правільно! ато бухати в "Опері" тільки можуть..
Відповісти
100 % згідний з Віталієм Володимировичом. Так жити і грати не можна. А тим більше записувати свого тренера. Їх треба не на футбольному полі а на звичайному тренувати і в "галстуках".
Відповісти
Когось звільнять
Відповісти
правильно так писати: ШОК, я так не вмію)))
Відповісти
Я думал мы перегибаем, но тут )))
Відповісти
Он просто озвучил мысли фанатов :)
Відповісти
Так от він там нащо! А я от ніяк не збагну, що це за метода така, що за розбір тактичних схем і завдань, а це мислі фанатів. Ясно. І настанова на гру така сама від фанатів ))))
Відповісти
Можливо і грубовато "виховував" своїх підопічних Кварцяний, але думаю що після гри з "Шахтарем" таких слів вони не чули. А в усіх останніх іграх - ну що вони заслужили?! Про них на трибунах ще не так кажуть!! За такі гроші, що футболісти одержують, так грати, як "Волинь" грає в цьому сезоні, просто бидляча безвідповідальність!!
Відповісти
Якщо інші методи не дають результатів і в жопу готовий Неділько лазить раком по Шайбі, то як з ними ще говорити?
Відповісти
Думаєш поможе? Гвардіола чи Мауріньйо так себе ведуть? Чи може Фоменко?
Чи Лобановський себе так вів? Велике Волинське БИДЛО - Кварцяний
Відповісти
І оце бидло тепер керує ФФВ???Уявляю хто його обирав:)Ви(чоловіки) які підтримуєте оцього неврівноваженого дурня чим кращі від нього.Деграданти,підіть в його команду і хай він вас бидлом назве,ви цього заслуговуєте...
Відповісти
ти навіть мізинця його(Кварца) не варта.90%тренерів саме так розмовляють,інакше не доходить.
Відповісти
Шановний,для мене прикладом справжнього тренера є В.Лобановський.Почитайте спогади тих людей хто його знав.А ваш деградант Кварц і мізинця його не вартий,і це разом з вами впридачу:)))
Відповісти
Це наш ПРАВИЛЬНИЙ ГОЛОВА ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ - ДЕЛЕГАТ Блягодійного фонду мого патрона!!! Тапер так буде в федерації!
Відповісти
Депутат міської ради, голова федерації футболу волині, заслужений тренер України.
А хто його на ГОЛОВУ ФЕДЕРАЦІЇ ПОСТАВИВ???
СТОЛЯР ТОЧНО ЛУЧШЕ:)))
Відповісти
Шо він там пролепетав про українців?Не подобається собака жити в Україні чи українці вали в кацапщину.Бидлота.
Відповісти
Хто Кварца підтримує той дибіл!
Відповісти
Всі хто кричить, що Кварц бидло - попустіться. Спробували б ви, остінніх років 10 працювати з людьми, які думають лише про те, як отримати гроші і завалитись в клуб з ш...ми.А футбол - це так, на десерт.Дармоїди, стогнали половину минулого сезону, що зарплату не отримують. А самі кожен день тусувались то в Роуз кафе, то в Опері.Чому, якщо працівник на заводі робить брак, то його штрафують,
а футболісти, які отримують космічні гроші, відносно простих людей мусять бути, як священні корови? Не кричи, не принижуй і т.д.То ви хлопці краще б тренувалися, вигравали, приносили радість болільникам і тренеру і не буде ніяких претензій.Так ні, хочеться лише шлюх знімати в клубах, і гроші отримувати.А Кварцяний дурник хай кричить. Потім з нього ідіота зробимо. Худоба, той хто все це на публіку виніс.
Відповісти
Правильно кварц сказав, наблюдаю таке ж саме в нашому клубі!
З бидлотою - треба по-бидлячому і ніяк інакше!
Відповісти
Це що взагалі таке, хто воно, яке воно право має так себе вести з і обзивати чужих дітей? О, боже, феееее, конченний. Смерть від інфаркта на футбольному полі забезпеченна. Дивитись на цього лисого і слухати цей блатний жаргон тошно.
Відповісти
Нормальна чоловіча розмова! Чуть забагато матів, але по іншому видно не доходить. Не думаю, шо так завжди після поразок. Просто вже не витримав В.В.
Відповісти
Правильно,підтримую Кварцяного, гроші получають і ні фіга не грають.бо то Київ і здають наголо матч.тренер ж бачить чи вони спеціально чи ні.
Відповісти
Кварц Рожище з тобою!
Дай їм лящів!
Відповісти
Давно так не смеялся.
Поддервянский отдыхает.
Кварцяный респект.
Відповісти
хто називає Кварца бидлом,той даун самий кончаний.Кварц молодець так і далі
Відповісти
Співчуваю і підтримую Віталія Володимировича! З такими дебілами іначе не можна розмовляти. Тримайтеся, шановний тренере!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перекриють вулицю
18 листопад, 2013, 21:05
Модний показ у Луцьку. ФОТО*
18 листопад, 2013, 19:44
Як Кварцяний матюкає футболістів. АУДІО (18+)
18 листопад, 2013, 19:05