На аукціоні в Рожищі продають картину, аби зібрати гроші на пікап для ЗСУ

На аукціоні в Рожищі продають картину, аби зібрати гроші на пікап для ЗСУ
У місті Рожище організували благодійний аукціон, аби зібрати гроші на пікап для підрозділу Олександра Качора. Продають картину авторства його доньки Маргарити Качор.

Аукціон проводить рожищенська волонтерка Віра Шварцкоп. Переможця оберуть у четвер, 26 жовтня, інформує Район Рожище.

Маргарита давно пропонувала пожертвувати свою картину на благодійність, зрештою допомога знадобилась підрозділу її тата.

«Влітку Маргарита намалювала картину, на якій зобразила українських жінок. Дівчинка просила виставити картину на аукціон, а гроші спрямувати на якісь потреби ЗСУ. Сьогодні допомога потрібна підрозділу тата дівчинки, який захищає нас з вами на запорізькому напрямку. Ворожий дрон розбив їхній автомобіль і їм треба іншу машину – джип», – розповідає Віра.

Щоб взяти учать в благодійному аукціоні, треба переказати 200 гривень на картку 4149 4993 7773 9725 Віра Шварцкоп та залишити коментар під оригінальним дописом. У четвер, 26 жовтня, генератор випадкових чисел вибере переможця. Усі гроші від розіграшу спрямують на автомобіль для підрозділу тата дівчинки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Благодійність - це не лише акт щедрості, але й вираз людської доброти та співчуття до тих, хто потребує допомоги. Кожен акт благодійності створює хвилю добра та допомагає полегшити тяжкість біди. Підтримуймо благодійні ініціативи, щоб разом зробити світ кращим для всіх. Зібрати Гроші
Відповісти
Останні новини
На аукціоні в Рожищі продають картину, аби зібрати гроші на пікап для ЗСУ
26 жовтень, 2023, 01:35