У Луцьку зупинку «перенесли» на дорогу. ВІДЕО

У Луцьку зупинку «перенесли» на дорогу. ВІДЕО
У Луцьку через невдало облаштовану зупинку пасажири виходять з маршруток на проїжджій частині вулиці Конякіна.

Така ситуація склалась поблизу автостанції, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

На одній території, біля проїжджої частини розташована і зупинка маршрутних таксі, і автостоянка. Автомобілі там припарковані один на одному.

На вулиці Конякіна, хоч і висить знак зупинки на вимогу, насправді ж її як такої немає. Цю територію повністю заповнили автомобілі, які, до речі, припарковані всюди: і майже на пішохідному переході, і на тротуарах, і ще й на зупинці.

Як могли погодити розташування автостоянки та зупинки зовсім поряд? З цим питанням журналісти звернулися до начальника Луцького управління ДАІ Владислава Іщенка, однак той сказав - така проблема на міській дорозі йому невідомаю

«Справа в тому, що це питання треба вивчити… Я просто не розумію, про що ви говорите, туда треба виїхати, вивчити ту ситуацію і дати їй правову оцінку», - зазначив він.

Згодом головний автоінспектор Луцька запевнив, що особисто виїде на місце зупинки разом із нарядом правоохоронців, мовляв, ситуація буде повністю під його контролем.

«Зараз будемо намагатися, ми зараз розробимо і надамо вимогу до департаменту житлово-комунального господарства нанесення лінії дорожньої розмітки, жовтого кольору, яка вже буде регламентувати саме зупинку транспортних засобів загального користування. Ну, але це вже ми далі будемо планувати, не зараз, а трошки пізніше… Я дав доручення - всі патрулі, і в майбутньому я націлив особовий склад, якому дав завдання, щоб він постійно збирав особовий склад на виявлення і припинення цих порушень саме в цьому напрямку», - розповів він.



Але автомобілі аж до вечора як стояли на зупинці і на бордюрах, так і залишилися стояти. А маршрутки так само зупинялися опсеред дороги.

Жодного працівника ДАІ поблизу зупинки теж не було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а причепи тижнями стоять прямо перед світлофором навпроти тц варшавський і займають цілу смугу - теж не помітні?
Відповісти
А ви у кишені ДАІшників зазирніть і все одразу стане зрозуміло. Не проїдуть вони ніколи мимо жодного найменьшого порушення. Тільки "державі" від того користі 0,0.
Відповісти
ця новина вже була
Відповісти
Останні новини
У Луцьк приїде DaKooka
21 листопад, 2013, 08:48
У Луцьку зупинку «перенесли» на дорогу. ВІДЕО
21 листопад, 2013, 08:40