Фаріон визнала, що була в КПРС та пояснила про «орлицю та гієн». АУДІО

Фаріон визнала, що була в КПРС та пояснила про «орлицю та гієн». АУДІО
Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Фаріон пояснила, для чого вступила в КПРС.

Про це вона розповіла в ефірі радіо "Львівська хвиля".

Нагадаємо, коли журналісти просили Фаріон прокоментувати її комуністичне минуле та відповіла: "Ніяк. Орлиця не сповідається перед гієнами".

В ефірі нардеп зауважила, що назвала працівників ЗМІ гієнами, бо ті живляться мертвечиною, маючи на увазі старі факти з її біографії.

Також вона розповіла, що вступила в КПРС у 1988 році з метою "кар'єрного зросту" і вийшли "з того лайна" в 1989-му.

"Зробили з того бурю в шклянці води. Ті люди й заслуговують такого ймення", - висловилася Фаріон щодо запитань журналістів.

Окрім цього, політик пояснила, чому вийшла з КПРС. Мовляв, серед причин такого рішення були створення нею Товариства української мови та газети, присвяченої Василеві Стусові.

"Інформацію подали в чорнушному варіанті і я її через те заперечувала", - додала вона, коментуючи свою реакцію на запитання журналістів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Фаріон, КПУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вам і справжнє обличчя наших політиків - "вступила в КПРС у 1988 році з метою "кар'єрного зросту". Так вони і йдуть до ВР - з метою кар'єрного зросту.
Відповісти
Вступити в КПРС в 1988 році - жесть.
Брехати про те, що в КПРС не була - вершина
дурості.
Обзивати журналістів гієнами - ідіотка.
Відповісти
саме в 1988 році, в часи перебудови, коли люди звідти тікали товпами
Відповісти
Тобто з відповіді Фаріон можна зробити висновок, що їй однаково в яку партію вступату лише б був кар'єрний ріст
Відповісти
Уважно прослухав так зване "зізнання" орлиці. Кажу "так зване", бо насправді ми отримали порцію чергового самодурства.
По-перше, орлиця ВКОТРЕ підтвердила своє зневажливе ставлення до всіх журналістів, які писали чи висловлювалися про ПРАВДИВУ інформацію щодо членства в партії.
По-друге, своє так зване "виправдання" орлиця побудувала на заяві якогось-там викладача університету, яку ще рік тому ніхто з журналістів серойзно не сприйняв. Мова НЕ ПРО ЦЕ. Членство орлиці в КПРС - це свіжий результат блискучої роботи моїх колег із інтернет-ЗМІ. Орлиця НІЧОГО не сказала про правдивість поданої інформації.
По-третє, орлиця навіть не завдала собі клопоту ВИБАЧИТИСЯ за неприпустиму поведінку в останні дні. Вона далі вважає себе повністю правою в цій ситуації. І вона продовжує відкрито ображати.
По-четверте, орлиця так і не пояснила, чому вона ВПЕРТО заперечувала факт свого членства в КПРС до сьогоднішнього дня, ВПЕРТО брехала. Про вибачення з цього приводу я вже навіть не згадую.
По-п'яте, орлиця публічно визнала, що вступила в партію винятково з кар'єрних міркувань. Це означає, що перед нами - типова кар'єристка. Отже, в лави ВО "Свобода" орлиця теж вступила винятково з кар'єрних міркувань.
Мій висновок такий: сьогодні ми ОСТАТОЧНО пересвідчилися, що перед нами все та же вперта, агресивна людина, не здатна ані визнати свою СВІДОМУ брехню, ані попросити вибачення за СВІДОМЕ хамство, ані з повагою поставитися до свого власного минулого.
Особисто для себе я вважаю, що орлиця нічого сьогодні не вчинила. Лише вкотре підтвердила свою зверхність і самодурство.
Відповісти
Та яка вона орлиця? Куріца червона
Відповісти
коллеги, что вы взялись осуждать и анализировать? оно же дуро клиническое. ну и лицо "Сволоты".
Відповісти
Ось тобі і "Свобода"....Як і всі вони брехуни і бандити! Я ця обскубана курка взагалі хамка і дурепа! Може люди все таки зрозуміють справжнє обличчя цієї партії.
Відповісти
Просто бычка...
Відповісти
Психологическая травма членом КПСС



Характеристика членки КПСС с марта 1988 года Фарион Ирины Дмитриевны: истинная коммунистка. Характер советский, сдержанный. Активно участвует в работе общества трезвости, поощряет изучение русского языка иностранными студентами. В связях, порочащих ее, пока замечена не была. Постоянно работает над повышением своего идейно-теоретического уровня. Политику партии и правительства понимает правильно. Участвует в субботниках. Любит животных, барбариски и советские праздники. Беспощадна к врагам КПСС.
Відповісти
Останні новини
Фаріон визнала, що була в КПРС та пояснила про «орлицю та гієн». АУДІО
21 листопад, 2013, 09:56
Весілля фанів Warcraft. ФОТО
21 листопад, 2013, 09:21