У фотопроекті руху ЧЕСНО «засвітилися» волинські політики і громадські діячі

У фотопроекті руху ЧЕСНО «засвітилися» волинські політики і громадські діячі
Волинські громадські діячі і політики взяли участь у всеукраїнському фотопроекті "Чому я тут?" в рамках громадського руху ЧЕСНО.

Нагадаємо, регіональну платформу цього руху презентували у Луцьку 29 лютого. Співкоординаторами ЧЕСНО на Волині стали голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход, голова Фонду місцевого розвитку Петро Верзун та депутат Луцької міської ради Богдан Шиба.

Фотоальбом учасників руху ЧЕСНО розміщений на сторінці руху у Facebook. Автори проекту пишуть, що фотопроект "Чому я тут" народився ще в день першого заходу "ЧЕСНО" - "Фільтруємо парламент за 24 години".

Його вигадав і почав втілювати проект Ілля Жекалов. Пізніше автори вирішили не обмежуватися Києвом, і фотографувати людей у всіх регіонах.

Альбом постійно поповнюється. Зокрема 29 лютого до нього додалися фото волинян.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЧЕСНО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Богдан Шиба, Ігор Гузь, Петро Верзун, Олександр Мартинюк - або активні політики, або люди, не прочь в цю саму активну політику повернутися. Перепрошую, як може претендувати на ОБ"ЄКТИВНІСТЬ громадський рух, у якому "рухаються" люди, яких цей самий рух покликаний відфільтровувати???

Або я не до кінця зрозумів ідею цього руху (хоча ніби він має бути зрозумілий кожному - на те і громадянський), або це проект, приречений на фіаско...
Відповісти
Незрозуміле починається з назви та емблеми. Вже там закладена помилка. Звідси й наслідки у фотосесії :-):-):-):-)
Відповісти
Маєте рацію, пане Миколо. Якщо обійму будь-яку активну позицію у виборчому процесі (керівник штабу, кандидат, ін.)- одразу вийду з формальних оргструктур Руху. А наразі, як людина, громадянин, поділяю всі його принципи і хочу допомогти в поширенні ідей, бо вони критично важливі.
Відповісти
Щоб поширювати ідеї - не обов"язкова навіть формальна участь... але то таке. дякую, що відреагували на мою заувагу. Критично важливі - як ніколи згоден. тому й не хочу, аби й цю ідею дискредитували.

Чесно (:)) - найбільше моє занепокоєння викликає Гузь. Навіть не Шиба.

Ігоре Володимировичу, якщо ви це читаєте - раджу вам хвалитися тим, що рух ЧЕСНО вас "одобрив", а не тим, що ви - у русі ЧЕСНО.

Відповісти
Пане Миколо, Ігор просто був на презентації, він висловив підтримку ідеям руху. До роботи в ньому він не залучений, сам це прекрасно розуміє. А сфоткався просто, бо був там. От і все. Не хвилюйтесь, всі, хто працюватиме на виборах, не працюватиме в русі.
Відповісти
А де тепер той Ігор не з'являється і кому підтримку не висловлює? Чи він завжди десь "просто пофоткатись"? :-) Там, у Старій Вижві фотоплівка закінчилась вже, чи що?
Відповісти
Ок. Даруйте за моє занудство, але я все ж повторю: орагнізаторам треба думати, як "примазування" до них політиків вплине на репутацію проекту. Ці фото - все ж непогане промо для вашого руху. Тому робити ці фото з ким не попадя - не зовсім далекоглядно... ІМХО
Відповісти
Слушно. Думаю, учасники руху знають, хто є хто на Волині. А ви теж приєднуйтесь!
Відповісти
І що - і мене зазнімкуєте? :-)
Відповісти
Хотите жить хорошо.В шахту...
Відповісти
Бред какой-то, аж тошнит. О каких переменах мы говорим, если даже здесь брехня. Например, Гузь написал "Банду геть!" Кому это он написал? Бабушкам, чтобы за него голосовали и ради своего пиара? Если хочет перемен, пусть что-то сделает конкретное, а не на плакатах пишет. Такой народ, как Гузь, - это просто, как бы мягче сказать, шавка, которая гавкает, а укусить не может. И когда мы избавимся от таких политиков, после этого сможем говорить о каких-то переменах в лучшую сторону.
Відповісти
Тільки Сашко Мартинюк якусь довіру викликає... А от як Гузь і часник на одному фото уживаються - для мене загадка... :-)
Відповісти
Останні новини
У фотопроекті руху ЧЕСНО «засвітилися» волинські політики і громадські діячі
01 березень, 2012, 10:52