У Луцьку хочуть збудувати нове футбольне поле

У Луцьку хочуть збудувати нове футбольне поле
Земельна комісія погодила будівництво футбольного поля на проспекті Соборності у Луцьку, оскільки забудовник нарешті показав проект.

Засідання комісії відбулося 21 листопада, втім остаточне рішення щодо надання ділянки в оренду прийме сесія міської ради 29 листопада.

Мова йде про будівництво футбольного поля громадською організацією «Адреналін». Майданчик на проспекті Соборності 3Д хочуть віддати в суборенду від ДКП «Луцьктепло» до ДГО «ФК «Адреналін».

Питання вже розглядала сесія міської ради 30 жовтня. Тоді рішення не прийняли, оскільки організація не представила проект будівництва. Запитання виникали й щодо того, за чиї кошти громадська організація будуватиме майданчик.

Під час засідання комісії голова ГО «Адреналін» Андрій Харченко повідомив, що футбольне поле будуватиме за власний кошт. Організація вже має подібний майданчик розміром 40 на 20 метрів на вулиці Чорновола. Тоді землю в оренду надала Волинська обласна рада.

«Футбольне поле матиме площу 60 на 40 метрів. Це буде професійне поле», - повідомив Харченко.

Зі слів голови ГО «Адреналін» поле зможуть безплатно відвідувати учасники клубу. Для решти воно планується бути платним, оскільки є професійним. Нині у клубі - 150 учнів 1999-2007 років народження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Где именно поле-то будет??
Відповісти
просп. Соборності, 3Д
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть збудувати нове футбольне поле
21 листопад, 2013, 18:42