У Луцьку поєднають мистецтво

У Луцьку поєднають мистецтво
У Луцьку в межах мистецької акції Art Now Session відбудеться виставка-конкурс та квартирник "Дорога до сонця".

Понад 30 днів волинські молоді митці визначалися зі своєю дорогою до сонця та подавали заявки на участь у виставці-конкурсі, що відкриється 30 листопада о 16:00, - повідомили в молодіжній організації "Квартира FM".

До участі могли долучитися не лише художники, фотографи, а й творчі особистості, які працюють і в інших видах мистецтва: дизайн, скульптура, інсталяція тощо.

Загалом заявок на участь подало 34 людини: найбільше робіт з живопису, але є також фотографії, інсталяції та твори декоративно-прикладного мистецтва.

Виставка діятиме в кав'ярні "Кофеїн". Протягом години журі визначатиме трьох призерів конкурсу, а потім разом із організаторами вручать подарунки - сертифікати на купівлю продукції для творчих людей в інтернет-магазині "Кар-Кар" різного номіналу.

Переможців визначатимуть: Віктор Дембицький, художник, засновник Асоціації Ідейних Творців «Світомузи», а також Ольга Кучма та Олена Бурдаш, художниці, члени Спілки художників України.

Також о 18:00 у кав'ярні стартує квартирник, на якому виступатимуть сонячні гурти з Одеси "Бугідо" та "Нижний Свет".

"Вхід - вільно-капелюшний, тобто під час квартирника залою "ходитиме" чийсь капелюх, куди усі відвідчувачі можуть кинути гроші, копійки, цукерки, доляри, тугрики тощо для музикантів", - пишуть організатори.

"Не забудьте подбати про "місце в дорозі до сонця" - столики потрібно про всяк випадок забронювати у Кав'ярні за адресою вулиця Винниченка, 8", - додають вони.

Виставка відбуватиметься в межах Першого міжнародного молодіжного форуму.

Довідка

Як пояснюють організатори, Art Now Session - це серія мистецьких акцій, які у 2011 році започаткувала молодіжна організація Луцька "Квартира FM".

Проект насамперед мотивує тих, хто займається мистецтвом у соціальному розрізі та виконує роль платформи для мистецтва та обдарованої молоді. Творчій молоді пропонується взяти участь у відбіркових турах на абсолютно безоплатній, ініціативній основі.

Art Now Session передбачає мистецтво тут і зараз, мистецтво не статичне, а динамічне, що не є перманентним у просторі та часі, а постійно видозмінюється. Темою конкурсу стало майбутнє і те, як його сприймають митці. Це відобразили у фото, об’єктах декоративно-прикладного мистецтва, картинах та інсталяціях

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дозвілля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку поєднають мистецтво
22 листопад, 2013, 10:05